Κατηγορίες
Νέα

Υπόθεση Λιγνάδη: Οι φώτο που τον δείχνουν στην Ιθάκη τις ημερομηνίες που κατηγορείται για βιασμό

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας είχε αναφέρει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται για βιασμό από τους δύο μηνυτές την περίοδο που δεν ήταν στην Αθήνα και έχει αποδείξεις.

Υπόθεση Λιγνάδη: Οι φώτο που τον δείχνουν στην Ιθάκη τις ημερομηνίες που κατηγορείται για βιασμό

Στο φως φωτογραφίες – ντοκουμέντο με τον Δημήτρη Λιγνάδη που τον δείχνουν να είναι στην Ιθάκη τις ημερομηνίες που κατηγορείται για βιασμό

Ο ένας από τους δύο μηνυτές ισχυρίζεται ότι ο βιασμός έγινε τον στις 8 Αύγουστου το 2015 στο σπίτι του σκηνοθέτη και ηθοποιού στην Αθήνα, όμως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν βρισκόταν στην Αθήνα αλλά στην Ιθάκη.

Κάποιες από τις φωτογραφίες έδειξε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή, Happy Day!

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από κινητό και έχουν πάνω ημερομηνία και ώρα. Υπάρχει μια φωτογραφία από τις 6 και τις 11 Αυγούστου και τότε έκανε διακοπές με τη φίλη του, Ελένη Κούρκουλα και τον σύζυγό της.

Δείτε τες!

Διαβάστε επίσης:  Άρχισαν τα όργανα! Παρέμβαση – φαρμάκι Σαμαρά 72 ώρες μετά τις φιέστες για τα 200 χρόνια! Αιχμές για τη στάση Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής: Καμιά πρόσφατη αποτυχία δεν είναι οριστική, αλλά και την οικονομία και την πανδημία. | | the FAQ