"ΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!"

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 371 Προβολές


"ΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!"
& Η μεγαλύτερη εφημερίδα του Καναδά, η The Globe and Mail,
στο κύριο άρθρο της κήρυξε ανεπιθύμητους τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά.

Με σκληρή γλώσσα η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της αναφέρει ότι ο Καναδάς δεν είναι μια χώρα που να διευκολύνει εκείνους που θέλουν να φύγουν από την Βρετανία αλλά να παραμείνουν και μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η εφημερίδα, η οποία ασκεί μεγάλη επιρροή στον καναδικό λαό στέκεται απέναντι στο ζευγάρι καλεί την κυβέρνηση Τριντό να πει όχι στο ζευγάρι.

Η συντηρητική εφημερίδα θερμός υποστηρικτής της μοναρχίας γράφει ακόμα ότι αν πήγαιναν ο Χάρι και η Μέγκαν στον Καναδά ως απλοί πολίτες τότε θα ήταν ευπρόσδεκτοι. Και συμπληρώνει: «τα μέλη της βασιλικής μας οικογένειας δεν μένουν εδώ. Βασιλεύουν από απόσταση. Κοντά στις καρδιές μας αλλά μακριά από τις εστίες μας. Οι Καναδοί αγαπούν τη Μοναρχία και τις επισκέψεις από την Βασίλισσα και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τους υποδέχονται με ενθουσιασμό. Αλλά μέχρι εκεί».

Την ίδια ώρα η Μέγκαν Μαρκλ κάνει κανονική βασιλική περιοδεία. Μετά το καταφύγιο γυναικών που επισκέφθηκε στις αρχές της εβδομάδας κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, ακολούθησε η επίσκεψη σε μια φεμινιστική οργάνωση κατά της κλιματικής αλλαγής που λέγεται «Justice for Girls». Τους επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης και έβγαλε και φωτογραφίες μαζί τους και τους δώρισε ένα κασμιρένιο πουλόβερ που φορούσε στην σειρά που πρωταγωνιστούσε το Suits.& & & & & & & & & newsit& &
ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ& ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)