Βόλος: Πρωτοφανές μπουρίνι σαρώνει την περιοχή – Ποτάμια οι δρόμοι και πτώσεις δέντρων

Ειδήσεις Λαμία 1 μήνα πριν
Βόλος: Πρωτοφανές μπουρίνι σαρώνει την περιοχή – Ποτάμια οι δρόμοι και πτώσεις δέντρων volos: protofanes bourini saroni tin periochi – potamia i dromi ke ptosis dentron


Πρωτοφανές είναι το μπουρίνι που σαρώνει την ευρύτερη περιοχή του Βόλου με θυελλώδεις ανέμους, καταρρακτώδεις βροχές και παντελή έλλειψη ορατότητας. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησαν στις 16:45 και μέσα σε 10 λεπτά άλλαξαν όλο το τοπίο.

Μεγάλες ποσότητες νερού από το μπουρίνι έχουν μετατρέψει σε ποτάμια τους δρόμους του Βόλου ενώ παράλληλα σε πολλές περιοχές πέφτει χαλάζι και προκαλεί ζημιές σε αυτοκίνητα, που έχουν ακινητοποιηθεί λόγω της έλλειψης ορατότητας που δεν ξεπερνά τα είκοσι μέτρα.

Ζημιές έχουν υποστεί και τέντες σπιτιών ενώ έχουν πέσει κλαδιά μέχρι και ολόκληρα δέντρα σε πολλούς δρόμους και πάρκα της ευρύτερης περιοχής.

Το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής έχει πάρει «φωτιά» από τις κλήσεις για βοήθεια ενώ συναγερμός έχει σημάνει και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου καθώς πολλά σκάφη έχουν βρεθεί στα ανοιχτά της θάλασσας, παρά τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων.Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
ΘΕΜΑΤΑ: ΤΟΠΙΚΑ