Κατηγορίες
Νέα

Τον δίκασε στο MasterChef ο Κουτσόπουλος – Κάνεις πλακίτσα για τους followers σου;

Home / Ψυχαγωγία / «Τον δίκασε» στο MasterChef ο Κουτσόπουλος – «Κάνεις πλακίτσα για τους followers σου;»


«Τον δίκασε» στο MasterChef ο Κουτσόπουλος – «Κάνεις πλακίτσα για τους followers σου;»


Παρασκευή, 5.3.2021, 23:27


Zappit@ZAPPIT_

Έντονη διαφωνία στο MasterChef ανάμεσα σε Παναγιώτη Τζαμάλη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μια έντονη διαφωνία είχαν στο MasterChef ο Παναγιώτης Τζαμαλής με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο σχετικά με τα spring rolls που είχε φτιάξει ο πρώτος.

Ο Παναγιώτης δεν φάνηκε να δέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο ότι έχασε στην μονομαχία του με την Μαρίνα λέγοντας ότι και τα δικά τους spring rolls ήταν νόστιμα, αλατισμένα και καλοψημένα. Τα λεγόμενά του έδειχναν ότι ένιωθε πως αδικήθηκε από τους κριτές με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον βάζει τελικά στην θέση του: «Το τεστ ήταν συγκριτικό. Μπορείς να έχεις την δική σου άποψη αλλά δεν σημαίνει ότι είναι σωστή. Το ποιος κέρδισε το ορίζουμε εμείς. Θα μπορούσες αντί για αντίλογο να μην κάνεις πλακίτσα επί ένα δεκάλεπτο… Τα δικά σου ήταν γεμάτα λάδι από εδώ μέχρι απέναντι.» Βέβαια την στιγμή που ο Παναγιώτης Τζαμαλής ανέφερε τους followers του στο Instagram, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άντεξε κι εκνευρίστηκε: «Τι εννοείς ότι σε ακολουθεί ο κόσμος; Τραγουδάς κάπου; Κάνεις πλακίτσα για να σε δούνε οι followers σου ή για την δοκιμασία; Το influencer κι όλα αυτά δεν μπορώ να το αποκωδικοποιήσω καν, εδώ είμαστε για κάτι άλλο. Δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία.»

Όση ώρα ο Παναγιώτης μιλούσε για το κοινό που τον ακολουθεί, τόσο οι υπόλοιποι παίκτες όσο κι ο Πάνος Ιωαννίδης είχαν λυθεί στα γέλια σκύβοντας το κεφάλι τους.

Διαβάστε επίσης:  House of Fame: Όλες οι εμφανίσεις, η παίκτρια που αποχώρησε και οι νέοι υποψήφιοι