ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ MEGA

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 321 Προβολές

& Είναι γνωστό ότι αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το
καινούργιο τηλεοπτικό κανάλι που θα εκπέμψει πανελλαδικά θα είναι με το γνωστό λογότυπο του MEGA.

Στο MEGA λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικές από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές που πρόβαλε το κανάλι της Μεσογείων, αλλά όχι μόνο αφού στο πρόγραμμά του, εκτός από τις ενημερωτικές και infotainment εκπομπές θα υπάρχουν και ξένες ταινίες και σειρές!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου το MEGA απέκτησε μία σειρά που… κάνει θραύση αλλά και που διεκδίκησαν κι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί. Ο λόγος για τη σειρά «The New Pope» με πρωταγωνιστές τους Τζουντ Λο, Τζον Μάλκοβιτς, Σίλβιο Ορλάντο, Σεσίλ Ντε Φρανς, Λουντιβίν Σανιέ, Χαβιέρ Καμάρα και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς.

Άλλωστε ο… προκάτοχος του MEGA, το ONE, που μετά την απόκτηση της έκτης άδειας εκπέμπει διαδικτυακά και μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες έχει προβάλει το πρώτο μέρος της σειράς, το «Young Pope» κάτι που αναμένεται να προβάλει και το MEGA μόλις ξεκινήσει επίσημα τη μετάδοση.

Έτσι οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν και τους δύο κύκλους ενώ μαθαίνω πως στον καινούργιο σταθμό έχουν βάλει στο… μάτι και άλλες γνωστές και πετυχημένες ξένες σειρές…!& & & & & & & & & & & newsit&
ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ& ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66& & &
& (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)