ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 ΚΥΡΙΑΚΗ 1/12/19

Serial

Επεισόδια / Serial 307 Προβολές

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 OPEN TV

Το Κόκκινο Ποτάμι, η νέα δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη στο OPEN την Κυριακή 1/12/19 στις 21:00.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως:
Μακριά από το οικογενειακό περιβάλλον τους, Μίλτος και Ιφιγένεια ζουν τη σχέση τους στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ελεύθεροι και ευτυχισµένοι. Οµως οι ανέµελες στιγµές δεν θα κρατήσουν για πολύ δηµιουργώντας τους ανησυχίες για το µέλλον.Τα σύννεφα του πολέµου πυκνώνουν πάνω από τα Βαλκάνια και πολύ δυσάρεστες εξελίξεις είναι προ των πυλών. Στα παράλια του Πόντου, η κατάσταση παραµένει εκρηκτική.Οι Τούρκοι συνεχίζουν να τροµοκρατούν τους Έλληνες και µάλιστα εντείνουν τις προκλητικές συµπεριφορές τους. Αυτήν τη φορά στο στόχαστρο των φανατικών Τούρκων µπαίνει η οικογένεια του Μίλτου.Η οικογένεια Παυλίδη βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 * 1/12/19

Η σημαντική δράση της Ιφιγένειας στο Παρίσι υπέρ της Ελλάδας και η συμμετοχή του Μίλτου στον Πρώτο Βαλκανικό πόλεμο, από τις τάξεις του ελληνικού στρατού, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στις οικογένειες Νικολαϊδη και Παυλίδη, που αντιμετωπίζουν πίσω στα σπίτια τους, την οργή και την εκδικητική μανία των Τούρκων.Την ίδια στιγμή, στην πρώτη γραμμή του μετώπου, τα βήματα του Μίλτου φέρνουν σύντομα, μπροστά στην κάνη του όπλου του, τον παιδικό του φίλο, τον Κερέμ, αξιωματικό του Οθωμανικού στρατού.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

The submit ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 ΚΥΡΙΑΚΗ 1/12/19 appeared first on Epeisodia.gr - όλες οι ελληνικές σειρές σε μια σελίδα.