ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΗ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 459 Προβολές


ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΗ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ


Θα κληθεί ο Γιώργος Μαυρίδης να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού.


Χθες το βράδυ, ο tatoo artist και γνωστός παρουσιαστής, μαζί με τα άλλα τρία άτομα της ομάδας του, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και ταξιδεύουν για Ελλάδα. Η Ελληνική Πολιτεία μετά το νέο επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο αεροπλάνο κράτησε διακριτική στάση, σεβόμενη, το έργο των Μεξικανικών Αρχών.


Έντονα ενοχλημένη είναι σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Οpen, μετά τα όσα έγιναν με τον παρουσιαστή της εκπομπής “Ιnto the skin” Γιώργο Μαυρίδη στο Μεξικό. Όπως φαίνεται το δεύτερο περιστατικό που συνέβη στο αεροπλάνο ενόχλησε έντονα τη διοίκηση και τα ανώτατα στελέχη του Οpen.


Για το θέμα μίλησαν στο Πρωινό του Ant1 με τον Αλέξη Μίχα να αποκαλύπτει την έντονη δυσαρέσκεια του Open, με τον Γιώργο Μαυρίδη και όσα έγιναν.


Συγκεκριμένα ο Αλέκης Μίχας είπε: “Τα στελέχη του Open κινητοποιήθηκαν αλλά υπήρξε έντονη ενόχληση για όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη”.& “Θα κληθεί ο Γιώργος Μαυρίδης να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού. Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη είναι εσωτερική παραγωγή του καναλιού και έχει υψηλό κόστος. Δεν ήταν πρέπουσα η συμπεριφορά του Γιώργου όταν ανέβηκε στο αεροπλάνο” είπε ο Αλέξης Μίχας ο οποίος να σημειώσουμε& ότι πριν από την εκπομπή της Φαίης εργαζόταν στο Οpen αλλά και στο Έθνος που ανήκε στον ίδιο& ομίλο.


Να σημειώσουμε ότι στο πρώτο επεισόδιο που έγινε στο Μεξικό και οδήγησε στην κράτηση του παρουσιαστή και των συνεργατών του στο αεροδρόμιο, το υπουργείο εξωτερικών παρενέβη και έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να έχει αίσια έκβαση η υπόθεση και να γυρίσει ο παρουσιαστής στην Ελλάδα. Ωστόσο μετά το δεύτερο επεισόδιο που δημιουργήθηκε μέσα στο αεροπλάνο η& Ελληνική Πολιτεία κράτησε διακριτική στάση, σεβόμενη, το έργο των Μεξικανικών Αρχών.& & & & & reporter
&