Κατηγορίες
Νέα

Θα ανοίξουν κανονικά τα καταστήματα την ερχόμενη εβδομάδα!

Με ξεκάθαρα δυνατή φωνή, όπου βρεθεί και σταθεί, δείχνει να τάσσεται υπέρ του ανοίγματος της αγοράς ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Είναι έτοιμος για την επόμενη εβδομάδα, η οποία θα σηματοδοτήση την έναρξη του εμπορίου αγαθών μετά απο περίπου ένα μήνα.

Ο Π. Σταμπουλίδης είπε ξεκάθαρα, σε συνέντευξη του σήμερα, «Νομίζω ότι έχουμε ήδη τη συνταγή, θα πρέπει να τη δοκιμάσουμε, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει στη ζυγαριά η δημόσια υγεία κι αυτό δεν το συζητάμε, μπορούμε με απλούς κανόνες να προχωρήσουμε στην παράλληλη διαβίωση αυτής της κατάστασης».

Πήρε ξεκάθαρη θέση υπερ του ανοιγματος του εμπορίου και έθεσε σαν παράγοντα τα μέτρα που ήδη εφαρμόζονται αποδοτικά.

«Πρέπει να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις και να ανοίξουμε με κανόνες, δειλά δειλά τη λειτουργία του εμπορίου, προκειμένου να αρχίσει να κινείται η ελληνική οικονομία», υπογράμμισε ο ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε τεχνικά ολοκληρωμένοι, έτοιμοι και θα θέσουμε πρόταση ν’ ανοίξει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Τις αποφάσεις τις παίρνει ο πρωθυπουργός κι εμείς πρέπει να έχουμε αναπτύξει όλο το τεχνικό πλαίσιο ώστε να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία της αγοράς» είπε ξεκάθαρα και άρχισαν τα πρώτα χαμόγελα για τους καταστηματάρχες.

Διαβάστε επίσης:  Κούγιας: Ο κύριος Λιγνάδης θα αθωωθεί – Περίμενα έγγραφα για παιδεραστίες και βρίσκω μια δικογραφία με 5 σελίδες