ΤΑ 3 ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 617 Προβολές


ΤΑ 3 ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ
Είναι τα ζώδια εκείνα που δεν καταδέχονται να φάνε
οποιοδήποτε φαγητό τους σερβίρεις. Είναι τύποι... επιλεκτικοί έως και ιδιότροποι. Τους αρέσουν οι γεύσεις, οι μυρωδιές και για εκείνους το κάθε πιάτο είναι η απόλυτη ηδονή. Κάποιοι τους θεωρούν υπερβολικούς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα άτομα ξέρουν να τρώνε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν θέλεις να φας καλά, τότε άφησε έναν Ταύρο να σου μαγειρέψει. Το ζώδιο αυτό δεν είναι τόσο της ποσότητας, όσο της ποιότητας στο φαγητό. Λατρεύει τα γλυκά και μπορεί ακόμα και να τρέφεται εξ ολοκλήρου μόνο με αυτά. Έτσι και τους πεις να φάει σαλάτα ή κάτι άνοστο και ανάλατο να ξέρεις ότι αυτόματα έχεις γίνει εχθρός του.
&

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι επιλεκτική, σχεδόν ιδιότροπη παντού, δεν θα ήταν στο φαγητό της; Πολλά άτομα που είναι vegan ανήκουν στο ζώδιο αυτό, γιατί μεταξύ άλλων έχουν και μια μεγάλη αδυναμία στα ζώα και τους φαίνεται δολοφονικό το να τα τρώνε. Η Παρθένος είναι κι εδώ επικριτική. Το ένα θα της ξινίζει και το άλλο θα της βρωμάει. Πάντως όπως και να έχει, ακριβώς επειδή είναι τελειομανής, το φαγητό που θα καταναλώσει θα πρέπει να είναι πεντανόστιμο και υπέροχο και οπτικά για να το απολαύσει.
&

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Αυτό ισχύει 100% για τους Καρκίνους. Λατρεύουν το φαγητό, είναι εξαιρετικοί μάγειρες (ανταγωνίζονται επάξια τους Ταύρους) και δεν καταδέχονται να φάνε ότι να 'ναι. Μάλιστα οι περισσότεροι δε... συγκινούνται με το πρόχειρο φαγητό (junk food), όσο με ένα καλομαγειρεμένο, παραδοσιακό πιάτο. Θέλουν να είναι γευστικό, μπόλικο σε ποσότητα και να το ευχαριστηθούν με την ψυχή τους. Το να πηγαίνουν σε καλά εστιατόρια είναι απόλαυση για εκείνους και μια καλή ιδέα για έξοδο και διασκέδαση.& & & & & & & & & & astrology.gr

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ& ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)&