Κατηγορίες
Realities

Survivor Spoiler (14-04): Μήπως βλέπουμε άλλο survivor – Μεγάλες αποκαλύψεις για το παιχνίδι!

Survivor Trailer (14/04): Spoiler – Η δράση συνεχίζεται με το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά με μια συναρπαστική μονομαχία αλλά με απρόοπτα για μια ακόμα φορά. Σήμερα οι παίχτες θα τα δώσουν όλα για να επικοινωνήσουν με sms με τις οικογένειες τους

Αλλά βρήκαμε μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες για το τι ακριβώς γίνεται στο νησί. Μήπως τελικά βλέπουμε άλλο survivor, και η πραγματικότητα είναι αλλιώς.

Τι θέλει να πει ο ποιητής θα πείτε.

ΟΚ. Όπως λένε “τα ρίχνουμε και τα ξανασπάμε”

Αρχικά τι γίνεται με το φαγητό;

Οι παίχτες πραγματικά ζουν μόνο με καρύδες, φακόρυζο και ότι κερδίζουν από τα έπαθλα, ή πίσω από τις κάμερες έχουμε άλλες καταστάσεις;

Το σίγουρο είναι ότι βρίσκουν φαγητό και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. ίσως τον πρώτο καιρό, αλλά μετά όλα καλά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι όσο περνάει ο καιρός δεν τους ακούτε να διαμαρτύρονται για την έλλειψη φαγητού.

Οι αντιδράσεις των παιχτών είναι στημένες;

Σε πολλές περιπτώσεις ορισμένοι παίχτες έχουν ενημέρωση και λένε αυτά που πρέπει να πουν στην κάμερα, αλλά μετά άλλος κόσμος. Ειδικά παίχτες όπως ο Τριαντάφυλλος και Άλεξ που με τις εντάσεις τους τραβάνε την προσοχή του κοινού ξέρουν τι πρέπει να πουν, και δεν είναι τυχαία. Πολλές φορές τα περισσότερα επεισόδια δεν έχουν συνέχεια όταν κλείνουν οι κάμερες.

Οι ρόλοι είναι υπαρκτοί;

Φυσικά και είναι. Η επιλογή δεν είναι τυχαία και αρκετοί παίχτες έχουν ένα ξεκάθαρο ρόλο να υπηρετήσουν με ότι αυτό συνεπάγεται.

Οι αγώνες είναι καθαροί;

Το μόνο σίγουρα είναι ότι αν έχουν γίνει παρατράγουδα δεν είναι κάτι που το ξέρουν οι παίχτες από πριν τον αγώνα. Δύσκολο να πας και να ζητήσεις να γίνει κάτι τέτοιο. Τώρα αν κάποιος ή κάποιοι ήθελαν να χάσουν μια συγκεκριμένη ημέρα είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ. Οι ομάδες μπορεί όμως να αποφάσισαν oρισμένες φορές ότι της εξυπηρετεί να χάσουν για παράδειγμα κάποιο αγώνα ασυλίας. Στα έπαθλα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης:  MasterChef 5 Spoiler (10-04): Η ασυλία του Στέφανου και η βόμβα της Μαργαρίτας!

Μόνο στην αρχική φάση του παιχνιδιού είναι πιο νορμάλ τα πράγματα, κάτι που είναι εύκολο να το καταλάβουμε και εμείς. Θυμηθείτε τον πρώτο μήνα και συγκρίνετε με τώρα. Ημέρα με την νύχτα.

Μήπως βλέπουμε ένα άλλο survivor τελικά;

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr