Κατηγορίες
Νέα

Survivor: O Μπόγδανος έδωσε τον Τριαντάφυλλο – Η φαρμακερή ατάκα και οι χρηματικές απολαβές

Στο συμβούλιο για την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας, ο Τριαντάφυλλος για άλλη μια φορά βρέθηκε στο στόχαστρο των παικτών. Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως έχει ενοχλήσει με τη συμπεριφορά του αρκετούς από τους συμπαίκτες του.

Survivor: O Μπόγδανος «έδωσε» τον Τριαντάφυλλο – Η φαρμακερή ατάκα και οι χρηματικές απολαβές

Survivor: Όσα συνέβησαν μεταξύ των δύο παικτών και δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του ριάλιτι επιβίωσης…

Περισσότερα αποκάλυψε ο Ηλίας Μπόγδανος για έναν διάλογο που είχε με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος και στράφηκε αρνητικά κατά του νεαρού τραγουδιστή.

«Ο Τριαντάφυλλος ήρθε και μου είπε: Ρουφιάνε, ρουφιανάκο Μπόγδανε, να δω τι καριέρα θα κάνεις μετά στη μουσική και εγώ του απαντώ ότι δεν ήταν ωραίο αυτό που είπε. Και να πω εδώ, ότι τόσο καιρό το… λαϊκό παιδί, μας κάνει επίδειξη του πλούτου του, με πόσα λεφτά έχει βγάλει από τη μουσική, με πόσο μεγάλη πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων έχει και το πόσα λεφτά χαλάει», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Αμέσως μάλιστα ο Ηλίας Μπόγδανος ξεκαθάρισε πως είναι νεότερος από τον Τριαντάφυλλο στο τραγούδι, μιας και ξεκίνησε πρόσφατα την καριέρα του, ενώ ουδέποτε δεν μπήκε σε σύγκριση μαζί του.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:  Επιστολή Μιχ. Καλογήρου στο ΤΧΣ: Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά άμεσα ενημέρωση για την Πειραιώς – Επιβεβαιώνει την προνομιακή συμμετοχή για τους υφιστάμενους μετόχους στην ΑΜΚ