Κατηγορίες
Realities

Survivor 4 Spoiler (5-3): Τέλος τα κολλητιλίκια Τζειμς και Νίκου – Ο καθένας για την πάρτι του!

Τέλος τα κολλητιλίκια Τζειμς και Νίκου, και ο σώζων εαυτόν σωθήτω!!!  Είπαμε διαρροές; Πάμε όμως σιγά – σιγά να προσεγγίσουμε την Κυριακή. Η Κυριακή πλησιάζει και αρχίζουμε να μπαίνουμε στα νέα δεδομένα που θα βρούμε μπροστά μας  με Survivor 4 Spoiler όπως σας έχουμε συνηθίσει. Άλλωστε δεν γίνεται κάτι χωρίς να σας ενημερώσουμε από το Sports365.gr που μαθαίνεται πρώτοι, και σίγουρα τις διαρροές που υπάρχουν.

Έχουν συμβεί τόσα πολλά, αλλά ακόμα περισσότερα αναμένουμε να γίνουν, και το ενδιαφέρον μας είναι πολύ μεγάλο.

Αλλά εδώ είμαστε, όπως το κάνουμε συνεχώς, και δεν θα μας ξεφύγει τίποτα. Όλα τα περνάμε από το μικροσκόπιο του sports365.gr και σας δίνουμε όλα πρέπει να γνωρίζετε.

Τέλος το παρεάκι μεταξύ Τζέιμς και Νίκου.
‘Έπεσε και αυτό το κάστρο. Οι εξελίξεις είναι σαν το τσουνάμι στους Μπλε και συμπαρασέρνουν τα πάντα. 

Αρχικά την Τετάρτη ο Σάκης, που από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε στο παιχνίδι ήταν υπέρμαχος της ενότητας στην ομάδα και να κάνει συχνά προσπάθειές για αυτό. Αλλά όλα αυτά τέλος, όταν άκουσε τα λόγια του Τζέιμς έγινε έξαλλος που δεν άντεξε και βγήκε από τα ρούχα του και σηκώθηκε απειλητικά προς τη μεριά τουΤζέιμς  ζητώντας τον λόγο για αυτά που είχε πει για εκείνον.

Είναι ξεκάθαρο ότι κερδίζει τις εντυπώσεις την στιγμή που φαίνεται ότι ο Τζέιμς χάνει σε δημοφιλία εντός ομάδας αλλά και εκτός γενικότερα. Δεν ήταν τυχαία φυσικά η κίνηση του Σάκη εναντίον του Τζέιμς, μόλις του δόθηκε η αφορμή. Έτσι όπως πηγαίνει η κατάσταση δύσκολο να κρατήσει την πλειοψηφία ο Καφετζής, αλλά έτσι όπως το χειρίζεται νομίζουμε ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Διαβάστε επίσης:  MasterChef 5 – Spoiler (5-3): Επιστροφές – καταστροφές – Φέρνει τον πανικό!

Οι συμπαίχτες του δεν του συγχώρησαν που έβγαλε για προτεινόμενο τον Καλίδη στον βωμό των προσωπικών σχεδίων του. 

Ο Τζέιμς επειδή παίζει το παιχνίδι με πολύ στρατηγική κάνει πέρα τον Μπάρτζη για να πέσουν οι τόνοι μεν, αλλά και γιατί με την πλειοψηφία στην υποομάδα του Σάκη δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να δούμε και τους δύο υποψήφιους.

Τέλος το κολλητιλίκι των Καφετζή και Μπάρτζη και ο καθένας για την πάρτη του

Δεν αποκλείεται να δούμε και αρκετές μεταξύ τους κουβέντες, και το ζητούμενο είναι τι θα αποκαλύψει ο Μπάρτζης μόλις ανοίξει το στόμα του, για να σώσει τον εαυτό του.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω
Θα έχουμε φυσικά πολύ σύντομα το αγαπημένο σας spoiler για τους νικητές της Κυριακής και μέχρι τότε, το νου σας αγαπητοί φίλοι.

Να περνάτε σούπερ!

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.