Κατηγορίες
Realities

Survivor 4 Spoiler (5-3): Βόμβα! Ο Κρις επιστρέφει και παίρνει την εκδίκηση του!

Είχαμε πολλά τις τελευταίες ημέρες στο νησί. Πολλοί καυγάδες, βαριές κουβέντες μεταξύ των παιχτών, τσαμπουκάδες, και κλάματα, ήταν όσα κυριάρχησαν στο survivor. 

Το πιο καυτό νέο στο νησί τις τελευταίες ώρες είναι η επιστροφή του Κρις στο παιχνίδι, κάτι που δείχνει να έχει πολλές πιθανότητες.

Όλα θα τα μάθετε σωστά και όπως είναι στο sports365.gr.

Το μεγάλο γεγονός ήταν η αποχώρηση του Κρις, που σύμφωνα με πληροφορίες στο ανεπίσημο, η διαφορά του με τον Καλίδη στην ψηφοφορία ήταν πολύ μικρή. Είχαμε ντέρμπι μεγάλο και τελικά ο Καλίδης λένε ότι κυριολεκτικά την τελευταία ώρα κατάφερε να περάσει τον Κρις με την διαφορά τους να είναι κοντά στις 10 ψήφους. Αλλά και ο Άλεξ δεν πήρε καμιά τρελή διαφορά. Για 100 ψήφους λένε οι πηγές μας.

Επιστροφή του Κρις;
Ξεκινάμε από την φήμη που κυκλοφόρησε για την επιστροφή του Παπά. Γιατί λέγεται αυτό;

Ο λόγος είναι ότι η Σοφία αποχώρησε οικειοθελώς και έχει δημιουργήσει αριθμητικό κενό στην κόκκινη ομάδα και μετά την λήξη της προθεσμίας για είσοδο νέων παιχτών (τέλος Φεβρουαρίου) η παραγωγή βάση κανονισμού θα μπορούσε να επαναφέρει ένα παίχτη με την προϋπόθεση ότι αυτός δεν είχε έρθει σε επαφή με τον έξω κόσμο ούτε και θα είχε ανοίξει το κινητό του.

Η παραγωγή στην περίπτωση του Κρις βλέπει την ιδανική ευκαιρία να επαναφέρει τις ισορροπίες στις ομάδες, μετά την αποχώρηση της Σοφίας. Ο λόγος είναι ότι ο Κρις είναι εντελώς απομονωμένος στο νησί χωρίς ακόμα να έχει πρόσβαση στο κινητό του.

Ο Κρις ακόμα δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν, το κινητό του παραμένει κλειστό και ουσιαστικά είναι άφαντος. Κάτι είχαν στο μυαλό τους στην παραγωγή, γιατί τι πιο λογικό ένας παίχτης μόλις αποχωρήσει να επικοινωνήσει με τους δικούς του ανθρώπους, κάτι που ο Κρις δεν έκανε.

Διαβάστε επίσης:  MasterChef 5 Spoiler (28-2): Οπαδικός πανηγυρισμός από τον Διονύση!

Κάτι που σημαίνει ότι η παραγωγή το δούλευε το θέμα με τον Κρις και τον είχε βάλει αμέσως μετά το συμβούλιο σε κάποιο μέρος που ήταν μόνος του χωρίς καμία επαφή με τους πρώην συμπαίχτες του. Έτσι λοιπό ο Ατζούν έχει διασφαλίσει ότι έχει το ΝΟΜΙΜΟ δικαίωμα να τον επαναφέρει στο παιχνίδι..

Θυμηθείτε στον τελευταίο αγώνα τον ξαφνικό έρωτα του Κρις με τον Ατζούν που του έκανε μάλιστα και αφιέρωση. Στην μονομαχία του με τον Κοψιδά μόλις κέρδισε και έκανε το 9-7 γύρισε προς τον Ατζούν και του αφιέρωσε την νίκη!!!

Τυχαίο…δεν νομίζουμε.

Πόσο εφικτό είναι όμως αυτό;

Σίγουρα θα έφερνε μια ανατροπή να βλέπαμε τον Κρις στους Κόκκινους, αλλά το ζητούμενο είναι τι γνώμη έχουν και οι παίχτες της ομάδας του Κοψιδά;

Ο δικηγόρος δεν ήταν τόσο επιθετικός όσο ο Άλεξ και είχε πιο χαμηλό προφίλ. Κάτι που δεν τον είχε φέρει σε μεγάλη κόντρα με τους υπόλοιπους παίχτες. Είναι ανταγωνιστικός, δηλαδή μπορεί να προσφέρει στους κόκκινους, αλλά πάνω από όλα θα μπορέσει να πάρει την προσωπική του ρεβάνς απέναντι στην παλιά ομάδα του. 

Οι Κόκκινοι το βλέπουν αυτό οπότε το ρίσκο σχετικά με τα αναμενόμενα οφέλη είναι αποδεκτό για την ομάδα του Κοψιδά. 

Η περίπτωση συγκεντρώνει πολλες πιθανότητες. Πολλοί είπαν με σιγουριά ότι γυρνάει, αλλά ακόμα επιβεβαιωμένη απάντηση από το νησί δεν έχουμε κάτι που θα γίνει σύντομα. Το σίγουρο είναι ότι παίζει αρκετά και δεν είναι απλά υποθετικό σενάριο.

Η εκδίκηση του Κρις. Σύντομα;

Είναι μακρής ο δρόμος του SURVIVOR 4.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.

Διαβάστε επίσης:  Άγριες Μέλισσες Διαρροή (9-3): Τι θα συμβεί με την Πηνελόπη και τον Μελέτη;