Κατηγορίες
Realities

Survivor 4 Spoiler (4-3): Άλεξ-Κρις, σαν να λέμε Τζέιμς-Νίκος! Βρε τι σου είναι η ζωή!

Είχαμε πολλά την τελευταία εβδομάδα, που όμως είναι συνέχεια, όλων αυτών που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο νησί. Πολλοί καυγάδες, βαριές κουβέντες μεταξύ των παιχτών, κλάματα σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά και αρκετή μαχητικότητα, μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων, ήταν όσα κυριάρχησαν στο survivor. 

Όλα θα τα μάθετε σωστά και όπως είναι στο sports365.gr.

Το μεγάλο γεγονός ήταν η αποχώρηση του Κρις, που σύμφωνα με πληροφορίες στο ανεπίσημο, η διαφορά του με τον Καλίδη στην ψηφοφορία ήταν πολύ μικρή. Είχαμε ντέρμπι μεγάλο και τελικά ο Καλίδης λένε ότι κυριολεκτικά την τελευταία ώρα κατάφερε να περάσει τον Κρις με την διαφορά τους να είναι κοντά στις 10 ψήφους. Αλλά και ο Άλεξ δεν πήρε καμιά τρελή διαφορά. Για 100 ψήφους λένε.

Πολύ μεγάλο το ενδιάφεραν με τις εξελίξεις στην Μπλε ομάδα, αλλά και για την στάση του Άλεξ

Επιστροφή του Κρις;
Ξεκινάμε από την φήμη που κυκλοφόρησε για την επιστροφή του Παπά. Γιατί λέγεται αυτό;

Ο λόγος είναι ότι η Σοφία αποχώρησε οικειοθελώς και έχει δημιουργήσει αριθμητικό κενό στην κόκκινη ομάδα και μετά την λήξη της προθεσμίας για είσοδο νέων παιχτών (τέλος Φεβρουαρίου) η παραγωγή βάση κανονισμού θα μπορούσε να επαναφέρει ένα παίχτη με την προϋπόθεση ότι ο Κρις δεν έχει φύγει από το νησί και δεύτερον να μην έχει έρθει σε επαφή με τον έξω κόσμο. 

Ο Κρις ακόμα δεν έχει έρθει σε επαφή, το κινητό του παραμένει κλειστό και ουσιαστικά είναι άφαντος. Κάτι που σημαίνει ότι η παραγωγή έχει το ΝΟΜΙΜΟ δικαίωμα να το κάνει. Πόσο εφικτό είναι όμως αυτό;

Διαβάστε επίσης:  Ήλιος Spoiler (16-2): Η αντοχή του δείχνει να φτάνει στο τέλος!

Σίγουρα θα έφερνε μια ανατροπή να βλέπαμε τον Κρις στους Κόκκινους, αλλά το ζητούμενο είναι τι γνώμη έχουν και οι παίχτες της ομάδας του Κοψιδά;

Ποια θα είναι η στάση του Άλεξ;
Ο Άλεξ που μαζί με τον Κρις ήταν απομονωμένοι από την υπόλοιπη ομάδα, τώρα βρέθηκε μόνος του. Αλλά ταυτόχρονα και οι ισορροπίες στην ομάδα έχουν αλλάξει. 

Ο Τζέιμς πλέον δεν έχει τον έλεγχο της ομάδας, αφού ο Σάκης με την Μαριαλένα και την Ελευθερία, την Κεφαλά, τον Ταβλαδάκη και τον Καλίδη φαίνεται ότι είναι η κυρίαρχη ομάδα των Μπλε.

Τζέιμς και Μπάρτζης απομονωμένοι, και ο Άλεξ προς τα που θα πάει;

Οι φήμες λένε ότι έγινε προσπάθεια να τον προσεγγίσουν οι Τζέιμς – Μπάρτζης, αλλά το βλέπουμε εξαιρετικά δύσκολο να δούμε κάτι τέτοιο, μετά τα όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ των δύο πλευρών. Ποιο λογικό μας δείχνει να δούμε τον Άλεξ να είναι μαζί με τον Σάκη.

Και φυσικά αν συμβεί, τότε θα δούμε μια άλλη δυάδα να είναι απομονωμένη από την Μπλε καλύβα. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!

Πριν λίγες ημέρες είχαμε την δυάδα Άλεξ-Κρις και τώρα πάμε για Τζέιμς- Νίκο.

Είναι η απόλυτη ανατροπή, και για μια ακόμα φορά έρχονται τα πάνω κάτω. Πως τα φέρνει έτσι η ζωή, αλλά όχι μόνο η ζωή, για να είμαστε δίκαιοι. 

Ο σοφός λαός λέει “όπως έστρωσες θα κοιμηθείς” και κάτι ανάλογο συμβαίνει με τους χειρισμούς του Τζέιμς. Θα του γυρίσουν μπούμερανγκ ή τελικά θα καταφέρει να μείνει αυτός που ρυθμίζει τις εξελίξεις στην Μπλε ομάδα;

Δύσκολο να κρατηθεί ο Τζέιμς κάτι που θα το δούμε να εξελίσσεται στις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:  Survivor 4 Spoiler (25-03): Προκλητικότατοι! Δεν αγωνίστηκαν και την… πάτησαν!

Η Μπλε ομάδα αλλάζει και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς. Η επόμενη ημέρα ξεκίνησε.

Κρατήστε το….

Είναι μακρής ο δρόμος του SURVIVOR 4.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.