Κατηγορίες
Realities

Survivor 4 Spoiler (30-05): Έχουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Η μεγάλη εικόνα του παιχνιδιού!

Survivor 4 Spoiler (30/05): Σήμερα το κεντρικό θέμα είναι  ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor του ΣΚΑΙ. Το αποτέλεσμα γνωστό σε όλους όσους μας διαβάζουν. Άλλωστε πρώτοι βγήκαμε και δώσαμε την εκτίμηση μας, από την Δευτέρα. Ακόμα και όταν οι υπόλοιποι έβλεπαν αποχώρηση Μπάρτζη ή Τζέιμς.

Κάθε μέρα πάμε παρέα όλοι μαζί στα συναρπαστικά αγωνίσματα, με τον LIVE σχολιασμό μας. Survivor και sports365.gr πάνε μαζί. Τα έχουμε πει αυτά. Το βράδυ σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη μας παρέα για να παρακολουθήσουμε μαζί το αγώνισμα επικοινωνίας.

Μια ακόμα ψηφοφορία ολοκληρώθηκε. Οι υπόλοιποι θα τα μάθουν μετά από ώρες, αλλά το δικό μας κοινό όπως πάντα μαθαίνει όλες τις εξελίξεις στο αγαπημένο του survivor πρώτο.

Υποψήφιοι Τζέιμς, Μπάρτζης και Γαλακτερός.

Για κάποιους θα ήταν ντέρμπι αλλά για μας αναμενόμενο η αποχώρηση του Γαλακτερού. Αλλά σε πολλούς όχι αναμενόμενα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που δείχνουν την μεγάλη εικόνα.

Αλλά ξέραμε και από την προηγούμενη ψηφοφορία ότι ο Τζέιμς είναι ίσως ο πιο δημοφιλής παίχτης του νησιού. Δεν τον ακούμπησαν τον Τζέιμς ούτε και αυτήν την φορά. Ο Νίκος πέραν της υποστήριξης των φίλων της Μπλε ομάδας είχε και δικό του κοινό που τον ακολουθεί. Από την άλλη ο Γαλακτερός όσο και να τον βοηθάει το όνομα του πατέρα του, και η μεγάλη βοήθεια από τους φίλους της κόκκινης ομάδας,  αυτήν την φορά ήταν ανάμεσα σε δύο πολύ δημοφιλείς παίχτες.

Φυσικά όπως θα δούμε το πάλεψε αρκετά αλλά σύμφωνα με πληροφορίες καθοριστικός παράγοντας που τον κράτησε στο παιχνίδι επιβίωσης ήταν οι ψήφοι της Κύπρου.

Στην Ελλάδα ήρθε τρίτος σε ψήφους.

Διαβάστε επίσης:  Αγγελική Spoiler (29-3): Ο Δημήτρης εκδικείται τον Μιχάλη – Η φυλακή και η περιπέτεια του μόλις άρχισε!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τζέιμς Καφετζής – 36%

Νίκος Μπάρτζης – 34%

Παύλος Γαλακτερός – 30%

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr