Κατηγορίες
Realities

Survivor 4 Spoiler (1-3): Οριστικό! Αυτοί γελάνε σήμερα – Παρασκήνιο με τον υποψήφιο!

Καλό μήνα σε όλους. Γεμάτη η σημερινή μέρα και το sports365.gr σας έχει όλα τα νέα. Στο πιο βασικό που είναι για τους νικητές της 1ης ασυλίας, δεν πρέπει να έχετε παράπονο. Πρώτοι βγήκαμε και σας δώσαμε ποιο είναι το σημερινό φαβορί, αμέσως μόλις τέλειωσε το τηλεοπτικό της Δευτέρας. Πιο νωρίς δεν γίνεται.

Πάμε και για το οριστικό SPOILER. Το φιξάραμε στο 100%

Οι δηλώσεις της Χαμπέρη πριν μπει στο παιχνίδι
Δεν είπε και τα καλύτερα για τους παίχτες του survivor λίγο πριν μπει στο παιχνίδι. Πιο πολλούς εχθρούς βλέπουμε να κάνει, παρά φίλους

«Αποφάσισα να πάω στο Survivor γιατί είναι ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι μου πάει απόλυτα. Είναι αρκετά δυναμικό, αθλητικό. Πιστεύω ότι μπορώ να επιβιώσω και θα κάνω τα αδύνατα, δυνατά. Όταν ανακοίνωσα στον φίλο ότι θα φύγω χάρηκε, γιατί ήξερα ότι θέλω πολύ. Σίγουρα στεναχωριέται που δεν μπορούμε να επικοινωνούμε, αλλά με στηρίζει σε όλο αυτό.

Το Survivor είναι δύσκολο. Θεωρώ ότι θα με δυσκολέψει ότι έχει να κάνει σχέση με το κομμάτι της υγιεινής. Με τους στόχους το έχω πιστεύω, αλλά εκεί είναι διαφορετικά. Από αυτά που έχω δει δεν συμπαθώ κανέναν. Γενικά δεν μου αρέσει η διπροσωπία και να εκθέτεις άτομα.»

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος μίλησε
«Κυρίως ο Άλεξ και ο James με ρωτούσαν τι λέει ο κόσμος έξω. Εγώ δεν τους είπα κάτι, γιατί απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι κοντά μέσα στο παιχνίδι. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι πέρα από το φιλικό. Δεν θεωρώ ότι έχει γίνει κάτι παραπάνω, ως εξωτερικός παρατηρητής

Διαβάστε επίσης:  Ήλιος Spoiler (8-2): Ο εφιάλτης της Εύας και η το σχέδιο της Αλίκης!

Εγώ έβλεπα τον Περικλή και την Ανθή πως ήταν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι. Γενικά από την κόκκινη ομάδα θεωρώ ότι ήταν τα δυο παιδιά που ήταν πιο κοντά μεταξύ τους και όλοι οι υπόλοιποι ήταν πιο ομάδα σε σχέση με τα δυο παιδιά. Ξαφνιάστηκα φουλ με την αντίδραση του Περικλή βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Στα αγωνίσματα ο Κοψιδάς ήταν το ηγετικό κομμάτι της κόκκινης ομάδας δηλαδή κατεύθυνε όλη την ομάδα. Είναι καλός παίκτης, μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορος αλλά είναι καλός στο να διαβάζει το παιχνίδι και είναι καλός και στους στόχους. Αυτό που με παραξένευσε ήταν πως μερικές φορές έδινε κάποιες εντολές στο παιχνίδι.

Ο Μπάρτζης έχει ένα χοντροκομμένο στυλ. Όσον αφορά την Άννα Μαρία εγώ είδα δυο παιδιά που ήταν κοντά αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι παραπάνω»

Το τρέιλερ της Δευτέρας

Αλλά  survivor σημαίνει μονομαχίες, νίκες και ήττες, και τελικά αποχωρήσεις. Αποχωρήσεις λοιπόν. Άρα μάχη ασυλίας. Και φτάσαμε στην πρώτη, που θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Μπλε ή Κόκκινοι;
Πολύ κρίσιμη η σημερινή μονομαχία για την 1η ασυλία. Αλλά, μήπως υπάρχει ομάδα που θέλει περισσότερο να βγάλει παίχτη εκτός παιχνιδιού; Γιατί πλέον η στρατηγική περνάει σε πρώτο πλάνο, και θα πρέπει να υπολογίζουμε σοβαρά και αυτόν τον παράγοντα.

Στίβος μάχης απαιτητικός που χρειάζεται δύναμη, ταχύτητα, και δεξιοτεχνία.

Αναμένουμε να δούμε μια ακόμα γερή κόντρα μεταξύ των ομάδων. Είναι και το κλίμα αρκετά βαρύ στην παραλία. Λίγο θέλει να γίνει μπουρλότο η κατάσταση μεταξύ των ομάδων. Αλλά και αυτό μέρος της πολιτικής των ομάδων. Το ψυχροπολεμικό κλίμα φέρνει μεγαλύτερη συσπείρωση στις ομάδες, και λιγότερα προβλήματα για τους αρχηγούς.

Διαβάστε επίσης:  8 Λέξεις (1-3): Η ώρα της αλήθειας και το χειρουργείο ξεκινάει…

Οι Μπλε όπως το γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο, θα προσπαθήσουν να λύσουν το θέμα της υποομάδας Κρις – Άλεξ, με τον ήρεμο ή τον σκληρό τρόπο (αποχωρήσεις). Κανέναν δεν συμφέρει τώρα ο εμφύλιος, όταν ο πραγματικός εχθρός τους, που είναι οι Κόκκινοι δυνάμωσαν πολύ επικίνδυνα.

Αγωνιστικά οι Κόκκινοι είναι καλύτερα πλέον χωρίς την Ανθή, αφού δεν έχουν άλλη μεγάλη τρύπα στην ομάδα. Οι γυναίκες της ομάδας τους είναι αρκετά δυνατές και τους δίνει αβαντάζ στους αγώνες. Είδαμε και την Χαμπέρη ότι είναι δυνατή παίχτρια. Ακόμα ένα πλεονέκτημα. 

Από την άλλη οι Μπλε θα πρέπει να βρουν δυνάμεις να αντέξουν την μεγάλη αντεπίθεση των Κόκκινων. Και όταν υστερείς σημαντικά στις γυναίκες δεν είναι και το πιο εύκολο.

Μέχρι και σερί θα μπορούσαν να κάνουν….

Το σκεφτόμαστε το θέμα των ασυλιών. Το παιχνίδι έχουμε ξαναπεί, ότι έχει αρκετή στρατηγική. Ποια ομάδα συμφέρει να διώξει παίχτη;

Όπως λέμε πάντα σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα ματσαρίσματα.

Σας δώσαμε από  πολύ νωρίς ότι βλέπουμε τους Κόκκινους (σας το δώσαμε με πεταχτάρι, αλά Πρίντεζη)

Ξεκάθαρη η απάντηση που πήραμε από τον άνθρωπο μας. Οι Κόκκινοι κερδίζουν και σήμερα, και το ερώτημα είναι;

Οι Μπλε πότε θα επανέλθουν στις νίκες;

Στο νησί και σήμερα θα φορεθεί πολύ το ΚΟΚΚΙΝΟ.

Ατομική ασυλία και υποψήφιος για αποχώρηση
Για την ατομική θα μπουν στην μάχη  Κατσούλης, Μπάρτζης και λογικά ο Άλεξ και Τζέιμς. Περισσότερες πιθανότητες δίνουμε στον Κατσούλη.

Στην Μπλε ομάδα, παρά τις προσπάθειες οι προμήθειες συνεχίζουν να χωρίζονται. Άρα κοιτάμε τον Άλεξ. Εκτός αν κερδίσει την ατομική ασυλία και τότε πάμε για άλλα. Κάποιον από την υποομάδα του Τζέιμς…

Διαβάστε επίσης:  Ήλιος Spoiler (09-04): Μπαίνει στην σειρά σήμερα ο αστυνόμος Μηνάς (Γιώργος Χρανιώτης)!

Ο πραγματικός πόλεμος για την επιβίωση μόλις άρχισε! Ας τον απολαύσουμε, και να κερδίσει ο καλύτερος…αλλά στον στίβο μάχης!

Είναι μακρής ο δρόμος του SURVIVOR 4.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.