Κατηγορίες
Νέα

Συγχαρητήρια Δήλωση Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη Η υπερήφανη στάση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών

Συγχαρητήρια Δήλωση Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη για τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών

«Η υπερήφανη στάση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια
χαίρει του σεβασμού και των συγχαρητηρίων όλων των Ελλήνων»

«Η υπερήφανη εθνική μας εκπροσώπηση από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια στη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του στην Άγκυρα αναμφισβήτητα αποτελεί μια μεγάλη νίκη των Ελλήνων, ένα εθνικό bonus, για το οποίο χαίρει πολλών συγχαρητηρίων.

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας Υπουργός Εξωτερικών υψώνει υπερήφανα και καθηλωτικά το ανάστημά του στην προκλητικότητα της γείτονος χώρας υπερασπίζοντας τις πάγιες ελληνικές θέσεις με αξιοπρέπεια, αρτιότητα, σαφήνεια και σοβαρότητα, όπως αρμόζει σε έναν άξιο και ικανό επικεφαλής διπλωματίας.

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών ως ήρεμη δύναμη υπερασπιζόμενος με γενναιότητα τα εθνικά μας συμφέροντα και δίνοντας ουσιαστικό περιεχόμενο στον όρο της διπλωματίας και της επιτυχημένης εξωτερικής πολιτικής που οφείλει να ακολουθεί ένα σύγχρονο κράτος δικαίου, κερδίζει επάξια τον σεβασμό όλων των Ελλήνων».

Άρθρο από το site kalimera-ellada

Διαβάστε επίσης:  Καταπέλτης η δικηγόρος Κουφοντίνα: Η προτροπή της ΝΔ σε non paper για την προοπτική ενός νεκρού απεργού πείνας να λέτε ότι δεν έχει απευθυνθεί στην Δικαιοσύνη, παραπλάνησε ακόμη και τον πρωθυπουργό