ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ - Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 473 Προβολές


ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ - Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες εβδομάδες μετά τον τελικό του MasterChef, ο Σταύρος Βαρθαλίτης συναντήθηκε με τον Γιώργο Κρικοριάν και κατά τη διάρκεια παιχνιδιού τένις μίλησαν για όλα. Ο νικητής του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής δήλωσε αγχωμένος γιατί όπως είπε πρέπει να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις.

«Θέλω να κοιτάω μακροπόθεσμα γιατί δεν ήρθα για να με ξεχάσετε σε 2-3 μήνες. Βασικότερος μου στόχος είναι ένα μαγαζί και στη συνέχεια να κάνω κάποια εκπομπή και το κανάλι στο YouTube». Όπως είναι φυσικό, δέχεται πάρα πολλά μηνύματα και κάποια εξ’ αυτών είναι πονηρά. Μάλιστα, όταν τα διαβάζει γελάει. «Το πιο αστείο που διάβασα είναι ότι είμαι πιάτο που θέλουν να έχει φαγητό. Αηδιάζω εγώ που σκέφτομαι τον εαυτό μου», είπε γελώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι μένει στον επάνω όροφο από τη μητέρα του, αλλά πριν ανέβει στο σπίτι του τηλεφωνεί, αλλά αν δεν έχει φαγητό ή σιδερωμένα ρούχα της λέει πως είναι απασχολημένος. Μιλώντας για το τι κάνει όταν είναι σπίτι αποκάλυψε ότι πάντα κυκλοφορεί γυμνός μέσα στο σπίτι. «Και δουλειά κάνω γυμνός με το laptop να ακουμπάει στα πόδια».

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για την προσωπική του ζωή σημειώνοντας ότι του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες γιατί υπάρχει καλύτερη επικοινωνία και πως η μεγαλύτερη διαφορά που είχε σε σχέση ήταν 10 χρόνια όταν ήταν 22 ετών. «Η μεγαλύτερη μου σχέση διήρκεσε 1.5 χρόνο».& & & & & & & & & & & & & tlife&&

&

&

&

&

&

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ& ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)

&

&