ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 – ΔΕΥΤΕΡΑ 02/12/19

Serial

Επεισόδια / Serial 339 Προβολές


ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 – ΔΕΥΤΕΡΑ 02/12/19

ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 ALPHA TV

Στο προηγούμενο επεισόδιο Σπίτι είναι της νέας σειράς του Alpha είδαμε πως:
Έφτασε η ώρα να γνωρίσει επίσημα όλη η οικογένεια τον περιβόητο κύριο Τάκη. Η κυρία Ζωίτσα οργανώνει τραπέζι προς τιμήν του και σκοπεύει να κάνει μία έκπληξη στο Σωτήρη. Τα σχέδιά της χαλάει η Ελένη, η οποία κινείται υπόπτως και σχεδιάζει τη δική της όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη με τη βοήθεια του Βασίλη. Στη μέση και των δύο εκπλήξεων βρίσκεται δυστυχώς η Ράνια. Κάτι η αμηχανία στο ξένο σπίτι, κάτι η περίεργη συμπεριφορά της Ελένης, κάτι οι υποψίες του κυρίου Τάκη…. ξινό θα της βγει το τραπέζι της Ράνιας. Τελικά τίποτα δεν είναι αυτό που δείχνει απόψε.

ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 – 03/12/19

Ο Λευτέρης κάνει για άλλη μια φορά πρόταση στη Σταυρούλα να βγούνε, και για άλλη μια φορά εισπράττει απόρριψη.Η Τζέμα για να βοηθήσει την κατάσταση, πείθει τη Ράνια να κανονίσει μια χαλαρή βραδιά σπίτι της, με λίγους και καλούς καλεσμένους: Λευτέρη, Σταυρούλα, Τζέμα και Ανέστη. Έτσι τα παιδιά θα έρθουν πιο κοντά.Όταν όμως στο σπίτι καταφθάνουν ακάλεστοι ο Βασίλης, η Ελένη και η Αθηνά, η κατάσταση ξεφεύγει και η βραδιά έχει απρόβλεπτες εξελίξεις.Θα καταφέρει επιτέλους ο Λευτέρης να κερδίσει την καρδιά της Σταυρούλας;

ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

The submit ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 – ΔΕΥΤΕΡΑ 02/12/19 appeared first on Epeisodia.gr - όλες οι ελληνικές σειρές σε μια σελίδα.