Κατηγορίες
Νέα

Σοκ! Με ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ κινδυνεύει ο Λιγνάδης αν καταδικαστεί γτια βιασμό κατά συρροή!

Σοκ! Με ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ κινδυνεύει ο Λιγνάδης αν καταδικαστεί γτια βιασμό κατά συρροή! Για τις ποινές τις οποίες αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης, εφόσον κριθεί ένοχος για τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται, μίλησε στο MEGA ο ποινικολόγος, Γιάννης Βλάχος.

Όπως είπε, ο βιασμός κατά συρροή είναι κακούργημα και η ποινή μπορεί να φτάσει μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη για κάθε πράξη. Παράλληλα, όπως είπε, στο πλαίσιο της κακουργηματικής πράξης κυμαίνεται από πέντε έως δέκα χρόνια φυλάκιση.

Παράλληλα, ο ίδιος είπε πως αυτή τη στιγμή στοιχειοθετούνται κι άλλα αδικήματα, τα οποία μπορεί να ανεβάσουν την τελική ποινή φυλάκισης, εφόσον πάντα κριθεί ένοχος από τη Δικαιοσύνη.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ!!!
Διαβάστε ακόμα:Τεράστιο ΣΟΚ! Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης για ΒΙΑΣΜΟΥΣ κατά συρροή!!!Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά από ένταλμα που εκδόθηκε.

Να θυμίσουμε ότι το πρωί του Σαββάτου η εκπομπής της ΕΡΤ, κάτι τρέχει με τη Μάριον” είχε αναφέρει πως επίκεται ένταλμα σύλληψης για τον γνωστό ηθοποιό

ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΗΘΟΠΟΙΟ – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ.

Το αποδεικτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι εισαγγελείς πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος και Νίκος Στεφανάτος τους οδήγησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης για το κακούργημα του βιασμού.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές για τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ: ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν μεθοδικά, με ταχύτητα και υπό άκρα μυστικότητα εξετάζοντας μία σειρά από μάρτυρες, οι οποίοι εισέφεραν στη δικαιοσύνη καθοριστικά στοιχεία για την άσκηση της ποινικής δίωξης εναντίον του γνωστού ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:  Πελώνη: Προτεραιότητα μας το άνοιγμα της αγοράς – Έντονη πίεση δέχεται το ΕΣΥ

Το αποδεικτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι εισαγγελείς πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος και Νίκος Στεφανάτος τους οδήγησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης για το κακούργημα του βιασμού.

Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η δίωξη εκτός από τη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή το πρωί στην Εισαγγελία για το αδίκημα του βιασμού που φέρεται να τελέστηκε το 2010, περιλαμβάνει και το βιασμό ενός ακόμα προσώπου, το οποίο προέκυψε από την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του ηθοποιού για πράξη που έχει παραγραφεί.

Ωστόσο, όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου και εδώ από μία μήνυση που δεν μπορούσε να παράξει έννομα αποτελέσματα, ήρθε στο φως μία ακόμα υπόθεση βιασμού και μάλιστα σε χρόνο που δεν έχει παραγραφεί.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ.
Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του ,ενώ αμέσως μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.