Σακίρα: Τα πολυτελή ακίνητα από τη Βαρκελώνη μέχρι τις Μπαχάμες και την Κύπρο – Βίλες, εξοχικά και ιδιωτικό νησί (φωτό)

Ειδήσεις Irafina 1 ημέρα πριν
Σακίρα: Τα πολυτελή ακίνητα από τη Βαρκελώνη μέχρι τις Μπαχάμες και την Κύπρο – Βίλες, εξοχικά και ιδιωτικό νησί (φωτό) sakira: ta politeli akinita apo ti varkeloni mechri tis bachames ke tin kipro – viles, exochika ke idiotiko nisi (foto)


Αθώα συνεχίζει να δηλώνει η Κολομβιανή ποπ σταρ Σακίρα για τις κατηγορίες περί φορολογικής απάτης αξίας 14,5 εκατ. ευρώ που τις προσδίδει η κυβέρνηση της Ισπανίας, την περίοδο που ζούσε στη Βαρκελώνη μεταξύ 2012 και 2014.

Η Σακίρα, μάλιστα, απέρριψε την πρόταση για συμβιβασμό υποστηρίζοντας την αθωότητά της απέναντι στις κατηγορίες για φορολογική απάτη.

Η Βαρκελώνη ήταν η κύρια κατοικία της τραγουδίστριας για πολλά χρόνια, καθώς ζούσε σε μία πολυτελή έπαυλη με τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ (Gerard Pique) και τους δύο γιους τους αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πολυτελές σπίτι που ανήκει στην τραγουδίστρια.

Αγρόκτημα στην Ουρουγουάη

Στο παρελθόν η Σακίρα μοιραζόταν ένα αγρόκτημα στο μικρό ψαροχώρι Faro José Ignacio στην Ουρουγουάη με τον πρώην σύντροφό της δικηγόρο Αντόνιο ντι λα Ρούα (Antonio de la Rúa), 12 στρεμμάτων. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, ξενώνα, στούντιο ηχογράφησης, κινηματογράφο και γυμναστήριο. Όταν η Σακίρα και ο Αντόνιο χώρισαν το 2010, υπήρξε έντονη διαμάχη για την φάρμα η οποία ήταν διαθέσιμη προς ενοικίαση μέχρι πρόσφατα.

ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο