Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Ροζ: Δεν ξέχασα τι έγινε πέρυσι, όταν παίζουμε έτσι δεν μπορεί να μας κερδίσει κανένας

Για το παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕΚ τοποθετήθηκε ο Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος παράλληλα έκανε και για τα επερχόμενα ματς με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά:

Στο πρώτο του σχόλιο, ανέφερε: “Δύο μεγάλες ομάδες και ένα ντέρμπι για τη 2η θέση. Χάσαμε στο πρώτο ματς. Δεν ήταν δίκαιο κατά τη γνώμη μου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Παίξαμε πολύ καλά. Ημασταν… compact. Αξί΄ζαμε τη νίκη”.

Για το κατά πόσο η ομάδα ένιωσε ότι χρωστάει κάτι στην ΑΕΚ μετά το ματς του 1ου γύρου: “Δεν αξίζαμε ούτε να χάσουμε αλλά ούτε και να κερδίσουμε. Σήμερα (σ.σ. χθες) ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε εάν θέλουμε να είμαστε στη 2η θέση. Δώσαμε το 100%, με πνεύμα νικητή. Οταν παίζουμε έτσι, δεν μπορεί να μας κερδίσει κανένας”.

Για το κατά πόσο ένιωσε ότι χρωστούσε και ο ίδιος κάτι στην ΑΕΚ, μετά τα όσα έγιναν πέρυσι: “Ακόμα έχω στο μυαλό μου εκείνο το ματς. Άλλο ματς σήμερα και πιο σημαντικό από το περσινό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι”.

Για τις δύο νίκες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο, μετά από δέκα χρόνια: “Είναι φοβερό, γιατί πέρυσι δεν τα πήγαμε τόσο καλά εδώ”.

Για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: “Έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Για να πάρουμε το Κύπελλο, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά γιατί όχι; Και εμείς είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Για εμάς και τον κόσμο μας”.

Διαβάστε επίσης:  Σεμινάριο κανόνων διαιτησίας για τους παίκτες του ΑΟΤ