ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 (ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ)

Επικαιρότητα

Ελλάδα / Επικαιρότητα 489 Προβολές


ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 (ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ)

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ στο β΄κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27

Εορταστικό 

Οι κάτοικοι του Φτασμένου είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το νέο έτος, όταν ξαφνικά έρχεται η είδηση ενός μεγάλου διαγωνισμού του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, αυτή η ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι όποιο περιφερειακό κανάλι διοργανώσει το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο σόου θα ενταχθεί στον Ομιλο ANTENNA.

Τότε, η Ζαμπέλα και ο Αλέκος καταλαβαίνουν ότι το ΖΑΒ TV δεν πρέπει να χάσει σε καμία περίπτωση αυτή τη μοναδική ευκαιρία και έτσι συγκεντρώνουν τους πάντες, προκειμένου να σκαρφιστούν τις καλύτερες ιδέες και να οργανώσουν ένα τρικούβερτο γλέντι.Όπως και γίνεται.

Ο καθένας καταθέτει τη δική του πρόταση για τη μεγάλη βραδιά και, παράλληλα, φαντάζεται την υλοποίησή της.

Από την άλλη, ο Μένιος, πέρα από το παραπάνω, καταστρώνει τα δικά του σχέδια για το «Ροκανίδι» lounge bar – restaurant – cafe, καλώντας γνωστά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας για να ξεσηκώσουν τους θαμώνες με τα τραγούδια τους.

Επιπλέον, σαν να μην έφταναν αυτά, ο Αντρέας Μπασκιάς καλείται να γιορτάσει για πρώτη φορά την αλλαγή του χρόνου οικογενειακά, αλλά μακριά από την αγαπημένη του «Λαγουδέρα».Έτσι, μαζί με όλη την παρέα του βρίσκονται σε ένα γλέντι-έκπληξη για όλους μας στο οποίο η μουσική και το τραγούδι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο!

* Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα δούμε πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες να παίρνουν μέρος στα γλέντια που στήνονται.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

21 ΕΔΩ

22 ΕΔΩ

23 ΕΔΩ

24 ΕΔΩ

25 ΕΔΩ

26 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ FANS