ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (VIDEO)

Επικαιρότητα

Ελλάδα / Επικαιρότητα 439 Προβολές


ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ

Οι κάτοικοι του Φτασμένου είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το νέο έτος, όταν ξαφνικά έρχεται η είδηση ενός μεγάλου διαγωνισμού του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, αυτή η ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι όποιο περιφερειακό κανάλι διοργανώσει το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο σόου θα ενταχθεί στον Ομιλο ANTENNA.

Τότε, η Ζαμπέλα και ο Αλέκος καταλαβαίνουν ότι το ΖΑΒ TV δεν πρέπει να χάσει σε καμία περίπτωση αυτή τη μοναδική ευκαιρία και έτσι συγκεντρώνουν τους πάντες, προκειμένου να σκαρφιστούν τις καλύτερες ιδέες και να οργανώσουν ένα τρικούβερτο γλέντι.Όπως και γίνεται.ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (VIDEO) Ο καθένας καταθέτει τη δική του πρόταση για τη μεγάλη βραδιά και, παράλληλα, φαντάζεται την υλοποίησή της.

Από την άλλη, ο Μένιος, πέρα από το παραπάνω, καταστρώνει τα δικά του σχέδια για το «Ροκανίδι» lounge bar – restaurant – cafe, καλώντας γνωστά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας για να ξεσηκώσουν τους θαμώνες με τα τραγούδια τους.

Επιπλέον, σαν να μην έφταναν αυτά, ο Αντρέας Μπασκιάς καλείται να γιορτάσει για πρώτη φορά την αλλαγή του χρόνου οικογενειακά, αλλά μακριά από την αγαπημένη του «Λαγουδέρα».ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (VIDEO) 

Έτσι, μαζί με όλη την παρέα του βρίσκονται σε ένα γλέντι-έκπληξη για όλους μας στο οποίο η μουσική και το τραγούδι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο!

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (VIDEO) 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

21 ΕΔΩ

22 ΕΔΩ

23 ΕΔΩ

24 ΕΔΩ

25 ΕΔΩ

26 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ FANS