ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 434 Προβολές


ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ


Πατέρας έγινε ξανά πριν από λίγες ώρες ο Σταμάτης Γονίδης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στα 63 του, καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, ο γνωστός τραγουδιστής ήταν εκεί στη γέννα της κορούλας του που ήρθε στον κόσμο στις 11.15 το πρωί σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων. «Ήταν εκεί ο Σταμάτης Γονίδης, είδε το παιδάκι, το αγκάλιασε. Γεννήθηκε 3.600 γραμμάρια με φυσιολογικό τοκετό» δήλωσε πρόσωπο από το περιβάλλον του τραγουδιστή στο TLIFE.


Το μωρό θα πάρει τα ονόματα Μαρία – Ελένη. Το Μαρία από την Παναγία, διότι για τον Σταμάτη Γονίδη ο ερχομός της ήταν ένα θαύμα και το Ελένη από τη μητέρα της Κατερίνας.


Η όμορφη Κατερίνα Κουργιουξίδου είναι η γυναίκα της ζωής του Σταμάτη Γονίδη. Γνωρίστηκαν πριν από 13 χρόνια περίπου και από τότε είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου, στην Κύθνο και τώρα ο ερχομός του μωρού τους ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.& & tlife