Πασίγνωστη beauty blogger αποκάλυψε πως είναι transgender

Επικαιρότητα

Ελλάδα / Επικαιρότητα 390 Προβολές


Πασίγνωστη beauty blogger αποκάλυψε πως είναι transgender

Μια από τις πιο προσωπικές της ιστορίες μοιράστηκε με βίντεό της η διάσημη beauty blogger, NikkieTutorials, στο κανάλι της στο Youtube, προκαλώντας έκπληξη σε όσους τόσα χρόνια την ακολουθούσαν.

Η κατά κόσμον Nikkie De Jager, έχει αναδειχθεί σε μια από τις πιο δημοφιλής περσόνες του κόσμου του μακιγιάζ και του Youtube τα τελευταία χρόνια, απαριθμώντας περισσότερους από 12 εκατομμύρια ακολούθους σε Youtube και Instagram.

Η Nikkie, άνοιξε την καρδιά της για μια από τις πιο δύσκολες αλήθειες της, για τα χρόνια της ως παιδί, όταν ήταν ακόμα αγόρι, αποκαλύπτοντας ότι είναι μια transgender γυναίκα, η οποία έτυχε να γεννηθεί στο λάθος σώμα.

“Όταν ήμουν μικρή, γεννήθηκα στο λάθος σώμα που σημαίνει ότι είμαι transgender. Ήταν πολύ τρομακτικό να τραβήξω αυτό το βίντεο, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο απελευθερωτικό”, ανέφερε.

Η ακόμα πιο συγκλονιστική πτυχή της υπόθεσης είναι το γιατί διάλεξε αυτήν την στιγμή να μοιραστεί την ιστορία της…

Όπως είπε, ήθελε πάντα να επικοινωνήσει αυτήν την πλευρά του εαυτού της αλλά κάτω από τους δικούς της όρους και συνθήκες. Αυτό δυστυχώς δεν συνέβη, αφού τρίτοι ξεκίνησαν τους εκβιασμούς ότι θα διαρρεύσουν την ιστορία της στο διαδίκτυο.

“Έχω δεχθεί εκβιασμό από ανθρώπους που ήθελα να διαρρεύσουν την ιστορία μου και στην αρχή ήταν τρομερό. Ήταν τρομερό ότι υπάρχουν τόσο μοχθηροί άνθρωποι εκεί έξω και δεν μπορούν να σεβαστούν την ταυτότητα κάποιου”.

Η φωνή της “σπάει” πολλές φορές, ενώ την ακούμε να αφηγείται τον αγώνα που έδωσε από πολύ μικρή ηλικία για να ξεφύγει από μια πραγματικότητα που δεν ήταν δική της και την παγίδευε.

Ανάμεσα σε αυτά που είπε ήταν και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη μητέρα της που από την πρώτη στιγμή συμμερίστηκε την αληθινή φύση της και την αποδέχτηκε άνευ όρων.

“Αυτό που χρειάζεται ένα παιδί είναι ένας γονιός που κατανοεί, που ακούει και σέβεται”, είπε.

Ευχαρίστησε και τους δασκάλους της που στήριξαν την επιλογή της να φοράει γυναικεία ρούχα στο σχολείο από την ηλικία των 7-8, χωρίς να της φέρονται με αποδοκιμαστικό τρόπο ή “δείχνοντάς τη με το δάχτυλο”.

Όπως είναι φυσικό αναφέρθηκε και στη σχέση που διατηρεί με τον σύντροφό της, Dylan, στον οποίο δεν είχε εκμυστηρευτεί από την αρχή την ιστορία της και που δίνουν αυτή τη στιγμή το δικό τους αγώνα σε όλα αυτά που συμβαίνουν.

“Περίμενα να νιώσω ότι είμαι σε καλά χέρια”, είπε για το γεγονός ότι άργησε να του πει την αλήθεια και μάλιστα ευχήθηκε να το είχε κάνει νωρίτερα.

Κλείνοντας, παρότρυνε όλες τις μικρές “Nikkie” εκεί έξω να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να ζήσουν την ζωή τους αληθινά και όπως ακριβώς το αξίζουν, χωρίς να κρύβονται και να φοβούνται.

“Εύχομαι η δική μου ιστορία να μπνεύσει και άλλους να κάνουν το ίδιο…. Αυτός ο κόσμος μας χρειάζεται. Είναι ανάγκη να αποδεχτούμε ο ένας τον άλλον. Είναι ανάγκη να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και πιο πολύ να ακούμε και να κατανοούμε ο ένας τον άλλον”.

Δείτε το βίντεο: