Παραμονή πρωτοχρονιάς με τη «Φριτέζα»

Επικαιρότητα

Ελλάδα / Επικαιρότητα 369 Προβολές


Παραμονή πρωτοχρονιάς με τη «Φριτέζα»

Παραμονή πρωτοχρονιάς με την αγαπημένη σειρά ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ και τους πρωταγωνιστές της θα κάνουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 που συμπληρώνει αισίως 30 χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο.

Έχεις κάνει πρωτοχρονιά με τον Neil Sedaka και το «Οh Carol»;

Έχεις κάνει Χριστούγεννα με το show «Fantastico»;

Έχεις κάνει παραμονή Πρωτοχρονιάς φωνάζοντας «Ciao Ant1»;

Τότε αποτελείς κι εσύ ένα σημαντικό κομμάτι των 30 χρόνων που γιορτάζει φέτος ο ΑΝΤ1.

&

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς η παρέα της σειράς «Πέτα τη Φριτέζα» εκτελεί χρέη οικοδεσπότη και σε προσκαλεί σε ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, με ένα χορταστικό, εορταστικό επεισόδιο.

Οι ήρωες μας είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το νέο έτος, όταν ξαφνικά έρχεται η είδηση ενός μεγάλου διαγωνισμού του ΑΝΤ1. Όποιο περιφερειακό κανάλι διοργανώσει το καλύτερο Πρωτοχρονιάτικο Show θα ενταχθεί στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. To ΖΑΒ TV δεν πρέπει να χάσει αυτή τη μοναδική ευκαιρία!Όλοι πέφτουν με τα μούτρα να σκαρφιστούν τις καλύτερες ιδέες και ο καθένας «καταθέτει» τη δική του για τη μεγάλη βραδιά. Την τιμητική του έχει φυσικά και το Ροκανίδι lounge– bar– restaurant– cafe που θα μας ξεσηκώσει με guests και εκπλήξεις.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αντρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) θα γιορτάσει για πρώτη φορά την αλλαγή του χρόνου οικογενειακά, μακριά από τη Λαγουδέρα! Μαζί με όλη την παρέα του θα βρεθούν σε ένα γλέντι έκπληξη για όλους μας…

&