Κατηγορίες
Νέα

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ μετά την ανακοίνωση πως θα γίνει πατέρας

Αρχική

Lifestyle

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ μετά την ανακοίνωση πως θα γίνει πατέρας

Πέμπτη 08 Απριλίου 2021, 18:30

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it» ήταν ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος μίλησε για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Βαλεντίνη Παπαδάκη.

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζεις σελίδα, βιβλίο, στάσης ζωής και πάρα πολλά πράγματα και συναισθηματικά από ότι καταλαβαίνω σιγά σιγά στον εαυτό μου. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και διαφορετικό να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο και να τον κάνεις σωστό για την κοινωνία. Είναι μια ευθύνη που νιώθεις πάνω σου και είναι πολύ όμορφη ταυτόχρονα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Κώστας Σόμμερ αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που βίωσε με την Βαλεντίνη Παπαδάκη μετά την αποβολή της.

«Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για εσένα, να σε ολοκληρώσει και να μπεις στην διαδικασία να φέρεις έναν άνθρωπο μαζί του στον κόσμο. Για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να βελτιώσω τα ποσοστά ώστε να επιτύχει αυτή η οικογένεια… Από την μία δεν μπορείς να προγραμματίσεις κάτι τέτοιο, γνωρίζεις έναν άνθρωπο και δεν ξέρεις ότι θα φτάσετε μέχρι εδώ. Δεν φτάνει να δεις απλά μια ωραία γυναίκα για να πεις ότι θα ανοίξεις σπίτι, χρειάζονται και άλλα πράγματα θεωρώ.

Για την δύσκολη στιγμή που είχαμε με την αποβολή, έμαθα ότι πάρα πολύς κόσμος το έχει περάσει αυτό. Εμείς στην αρχή πάθαμε σοκ, αλλά μετά καταλάβαμε ότι συμβαίνει σε πολλούς και είναι πολύ περίεργο το πώς φτιάχνετε ο ανθρώπινος οργανισμός… Εμείς πήγαμε παρακάτω και χωρίς πολύ άγχος, παίζει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία, δεν απέτυχες, ούτε είναι απώλεια, δεν ήταν να γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:  Άρτεμις Αστεριάδη: Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το instastory μου για τη Μαριαλένα…

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram – Newsbase.gr