ΘΑ "ΠΑΓΩΝΕΙ" Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 22:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ - ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 439 Προβολές


ΘΑ "ΠΑΓΩΝΕΙ" Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 22:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ - ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ


& Την απόφαση για επέκταση των μέτρων που ίσχυαν για τις επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας, σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Προεδρικό, με αφορμή την επικίνδυνη εξάπλωση του κορωνοϊού στην Κύπρο. Ειδικά για τη Λεμεσό, αποφασίστηκε πως μέχρι τη μεθεπόμενη Δευτέρα (26 Οκτωβρίου), οι χώροι εστίασης θα μπορούν να είναι ανοικτοί μέχρι τις 10:30 το βράδυ, ενώ γίνεται σύσταση για περιορισμό κυκλοφορίας μέχρι το πρωί.

Συγκεκριμένα, έχει αποφασιστεί πως τα μέτρα που ισχύαν πως τα μέτρα που ισχύαν μέχρι σήμερα για τις επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας, επεκταθούν σε όλες τις επαρχίες, για περίοδο δύο εβδομάδων:

& & & Μέγιστος αριθμός συναθροίσεων στα 10 άτομα ανά οικία και ομάδα.
& & & Αγώνες χωρίς παρουσία θεατών.
& & & Χώροι εστίασης: 75 στο εσωτερικό και 150 στο εξωτερικό.
& & & Θέατρα και κινηματογράφοι, γεμάτοι κατά το 50%.
& & & Απαγορεύονται συγχαρητήρια και κοκτέιλ σε γάμους και βαφτίσεις, με μέγιστο αριθμό τα 350 άτομα.

Ειδικά για τη Λεμεσό, γίνεται σύσταση όπως περιορίζεται η κυκλοφορία των πολιτών από τις 11:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί, ώρες που οι χώροι εστίασης θα είναι διά νόμου κλειστοί, με ισχύ μέχρι τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Για προστασία των ευάλωτων ομάδων, αποφασίστηκε όπως εξυπηρετούνται σε χώρους λιανικού εμπορίου όπως υπεραγορές, από τις 8 μέχρι τις 10 το πρωί.philenews