Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ MASTERCHEF ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΣΤΑΥΡΟΣ Ή ΣΤΑΥΡΗΣ?

Τοπικά νέα

Κύπρος / Τοπικά νέα 491 Προβολές


Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ MASTERCHEF ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΣΤΑΥΡΟΣ Ή ΣΤΑΥΡΗΣ?

Η ώρα για την ανάδειξη του νέου MasterChef της Ελλάδας, είναι εδώ!

Ο μεγάλος τελικό του MasterChef 4 είναι γεγονός. Απόψε στις 21:00, στο 1ο Μέρος: Μετά την αποχώρηση του John Levi Reano και της Μαρίας Μπέη, η στιγμή, που όλοι οι επίδοξοι Master Chef ονειρεύονται, έφτασε! Με τις ποδιές του τελικού, οι δύο φιναλίστ του MasterChef 4, οι δύο φίλοι και συγκάτοικοι εντός παιχνιδιού, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου,& μπαίνουν στην κουζίνα του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού.

Προσαρμόζοντας τις δυνατότητές τους σε νέα δεδομένα, ρίχνονται στη «μάχη» του πρώτου μέρους του τελικού, έχοντας να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερα συνθήκες, που θέτουν και φέτος οι 3 κριτές του MasterChef. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, για άλλη μια φορά από τη θέση αυτή, τοποθετούν τον μαγειρικό «πήχη» πολυ ψηλά.

Κάθε παίκτης είχε να αποδείξει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού -με τις δικές του και μόνο δυνάμεις- ότι αξίζει να φτάσει μέχρι τον Τελικό. Τώρα είναι η στιγμή να επιβεβαιώσουν τις επιλογές που έκαναν οι 3 Μέντορες αλλά και να διαψεύσουν όσους τους αμφισβήτησαν.

Η στιγμή να τα παίξουν όλα για όλα έφτασε! Η ώρα να δείξουν τι πραγματικά μπορούν να κάνουν σε απόλυτα ατομικό επίπεδο, ήρθε! Η ικανότητα, η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα, θα βοηθήσει εκείνον, που το θέλει περισσότερο!

Η ώρα για την ανάδειξη του νέου MasterChef της Ελλάδας, είναι εδώ!& & & & & & & & zappit&&

&

&

&

&

&

&

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ& ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)

&

&