Κατηγορίες
Νέα

Ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Λιγνάδη ή της κυβέρνησης; Στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση. Επιχειρηματικά συμφέροντα που δεν θέλουν το Ελληνικό από πίσω…

Πολιτική χροιά διαβλέπει ο Αλέξης Κούγιας πίσω από τις κατηγορίες στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ αφηνει υπονοούμενα οτι υπάρχουν επιχειρηματικά συμφέροντα που δήθεν δεν θέλουν την επένδυση στο Ελληνικό..

Μετά την χθεσινή ατάκα περί αθωότητας του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με την οποία σπεύδει να προκαταβάλει την απόφαση της Δικαιοσύνης σήμερα υποστηρίζει πως στόχος των κατηγοριών είναι να χτυπήσουν τη Λίνα Μενδώνη και την κυβέρνηση (Μητσοτάκη).

Υπενθυμίζεται πως χθες ο ποινικολόγος που ανέλαβε τον Δημήτρη Λιγνάδη, και σε τοποθέτησή του στο Mega υποστήριξε πως αν δεν πειστεί για την αθωότητα Λιγνάδη, δε θα τον υπερασπιστεί: «Αν δεν πειστώ για την αθωότητά του, δε θα τον υπερασπιστώ. Είμαι πατέρας. Δεν θα ήθελα ποτέ ο πατέρας τους να είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να ξεπλύνει, έναν άνθρωπο που θα έχει κάνει κάτι βρώμικο…» ανέφερε χαρακτηριστικά. Νομικοί κύκλοι εκτιμούν πως μία τέτοια τοποθέτηση αντιβαίνει στον Κώδικα και προκαταλαμβάνει την απόφαση της Δικαιοσυνης. Μάλιστα, όπως σχολιάζουν χαρακτηριστικά, σε αντίθετη περίπτωση, αν δεν τον αναλάβει, δηλαδή, «είναι σαν να καρφώνει τον εντολέα του».

Σήμερα, ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας έκανε… ρελάνς με παρέμβασή του στον Alpha καθώς υποστήριξε πως πίσω από τις ειδεχθείς πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου υπάρχει… πολιτικός δόλος με στόχο τη Μενδώνη. «Ο Λιγνάδης στη μυλόπετρα γιατί στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση. Γι’αυτό και αυτόματα, κορυφαίοι πολιτικοί ταγοί ανήρτησαν το θέμα αυτό κορυφαία. Ποιος είναι ο λόγος; Πρέπει να φύγει η Μενδώνη και πρέπει να μπλοκαριστεί πάλι το έργο στο Ελληνικό».

Όταν ρωτήθηκε για τις καταγγελίες και το θάρρος που επέδειξαν για να φτάσει το θέμα στη Δικαιοσύνη, ο Αλέξης Κούγιας, απάντησε το εξής: «Ποιο θάρρος; Με κουκούλες κατήγγειλαν. Ποιοι είναι αυτοί; Κονιορτοποιούμε με αυτόν τον τρόπο τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου;»

Διαβάστε επίσης:  Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά την αναφορά του Αλέξη Κούγια στο πρόσωπό της

Εν κατακλείδι έκλεισε το τηλέφωνο…

Πηγή: documentonews.gr

the FAQ team