Νέο βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή στην Ομόνοια – Η στιγμή που το θύμα πέφτει νεκρό

Επικαιρότητα

Ελλάδα / Επικαιρότητα 361 Προβολές


Νέο βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή στην Ομόνοια – Η στιγμή που το θύμα πέφτει νεκρό

Το OPEN φέρνει στο φως σειρά βίντεο που δείχνουν πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή.
Το ρολόι δείχνει ένα τέταρτο πριν από τις 13:00.

Η οδός Μενάνδρου στο κέντρο της Ομόνοιας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, έχει παραδοθεί σε δύο αντίπαλες συμμορίες. Δευτερόλεπτα μετά τις συμπλοκές σώμα με σώμα, βγαίνουν τα όπλα. Πέφτουν πυροβολισμοί και ακολουθεί πανδαιμόνιο. Οι συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών συνεχίζονται με ξύλα, ρόπαλα και μαχαίρια, εξακολουθούν τα μέλη της μιας ομάδας να χτυπούν τα μέλη της άλλης. Ενας Αφγανός πέφτει νεκρός και ένας ακόμη ομοεθνής του τραυματίζεται σοβαρά.

Μέρα μεσημέρι, όπως βλέπετε στο βίντεο, στην «καρδιά» της Αθήνας κεντρικοί δρόμοι μετατρέπονται σε πεδίο μάχης. Περίπου δέκα άτομα ρίχνουν έναν άνδρα στο έδαφος. Τον ξυλοκοπούν, τον μαχαιρώνουν και τον χτυπούν με ό,τι βρίσκουν. Εκείνος καταφέρνει να σηκωθεί αλλά λίγα μέτρα παραπέρα τα ίδια άτομα του δίνουν τα τελειωτικά χτυπήματα. Στη γωνία του δρόμου πέφτουν πυροβολισμοί και όλα αυτά συμβαίνουν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, ένας ανυποψίαστος οδηγός ταξί έχει βρεθεί στη μέση της συμπλοκής με αποτέλεσμα να δεχθεί κι εκείνος την οργή τους. Ομοεθνείς του θύματος τον παίρνουν στα χέρια ενώ καταστηματάρχες της περιοχής κατεβάζουν άρον άρον τα ρολά στα μαγαζιά τους για να γλιτώσουν.

Πηγη:ethnos.gr opentv