Μόλις έσκασε – Survivor Spoiler 16-04: Αυτό είναι το υπέρογκο ποσό που έχει κερδίσει ο Τριαντάφυλλος μέχρι τώρα

Survivor Spoiler 16/04: Αυτό είναι το υπέρογκο ποσό που έχει κερδίσει ο Τριαντάφυλλος μέχρι τώρα Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε την Τετάρτη από το Survivor και επανήλθε το θέμα με τις αμοιβές των διασήμων. Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε την 15η εβδομάδα και υπολογίζεται ότι μέχρι τώρα…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Survivor Spoiler 16-04: Αυτό είναι το υπέρογκο ποσό που έχει κερδίσει ο Τριαντάφυλλος μέχρι τώρα

Survivor 4 Spoiler (16-04): Καταγγελία φίλων του SURVIVOR εναντίον Αλέξη Παπά!

Survivor 4 Spoiler (16/04): Βλέπουμε πολλά στο φετινό Survivor. Η αλήθεια είναι ότι ξεχωρίζει ένα γεγονός. Οι πολλές εντάσεις και ειδικά τελευταία, πολλοί αισθάνονται ότι έχουν ξεπεραστεί τα όρια ενός παιχνιδιού. Φυσικά είναι ένα παιχνίδι και κυριολεκτικά αυτός ο κύκλος πάει πάρα πολύ καλά και έχει κερδίσει πολλούς φανατικούς φίλους.…ΠερισσότεραSurvivor 4 Spoiler (16-04): Καταγγελία φίλων του SURVIVOR εναντίον Αλέξη Παπά!

Survivor 4 Spoiler (16-04): Αυτή η ομάδα κερδίζει τουλάχιστον μια ασυλία!

Survivor 4 Spoiler (16/04): Με Μπλε κλείσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε στο  Survivor στο αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ξέρουμε ότι η πολύ γκρίνια δεν κάνει καλό και όπως φαίνεται έφυγε από, την Μπλε ομάδα και μετακόμισε για τα καλά στους Κόκκινους.  Οι καλοί γίνονται καλύτεροι, και οι ασβέστες…ΠερισσότεραSurvivor 4 Spoiler (16-04): Αυτή η ομάδα κερδίζει τουλάχιστον μια ασυλία!

Survivor 4 Spoiler (15-04): Καταγγελία ΣΟΚ – Στημένες οι αποχωρήσεις στο παιχνίδι;

Survivor 4 Spoiler (15/04): Βλέπουμε πολλά στο φετινό Survivor. Η αλήθεια είναι ότι ξεχωρίζει ένα γεγονός. Όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλο το κόσμο. Ποιος παίχτης θα αποχωρήσει από το νησί, μετά την ψηφοφορία του κοινού. Του κοινού είπαμε σωστά; Γιατί υπάρχει και σοβαρός αντίλογος που μας βάζει σε…ΠερισσότεραSurvivor 4 Spoiler (15-04): Καταγγελία ΣΟΚ – Στημένες οι αποχωρήσεις στο παιχνίδι;

Survivor 4 Spoiler (15-04): Ο κρυφός έρωτας του Αλέξη Παππά με τον James!

Survivor 4 Spoiler (15/04): Βλέπουμε πολλά στο φετινό Survivor. Η αλήθεια είναι ότι ξεχωρίζει ένα γεγονός. Όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλο το κόσμο. Ποιο είναι αυτό; Ο έρωτας του Αλέξη Παππά για τον Τζέιμς Καφετζή. Ε, δεν μπορούμε να βρούμε άλλη λέξη να περιγράψουμε αυτό που αισθάνεται ο…ΠερισσότεραSurvivor 4 Spoiler (15-04): Ο κρυφός έρωτας του Αλέξη Παππά με τον James!

Survivor 4 Spoiler (14-04): Έχουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Μεγάλες εκπλήξεις!

Survivor 4 Αποχώρηση (14/04): Χθες το κεντρικό θέμα είναι ο αγώνας επάθλου επικοινωνίας, αλλά φυσικά και ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor του ΣΚΑΙ. Ολοκληρώθηκε η τετράδα των προτεινόμενων προς αποχώρηση, και τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται με την πρώτη ματιά. Κάθε μέρα πάμε παρέα όλοι μαζί στα…ΠερισσότεραSurvivor 4 Spoiler (14-04): Έχουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Μεγάλες εκπλήξεις!

Survivor Spoiler (14-04): Μήπως βλέπουμε άλλο survivor – Μεγάλες αποκαλύψεις για το παιχνίδι!

Survivor Trailer (14/04): Spoiler – Η δράση συνεχίζεται με το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά με μια συναρπαστική μονομαχία αλλά με απρόοπτα για μια ακόμα φορά. Σήμερα οι παίχτες θα τα δώσουν όλα για να επικοινωνήσουν με sms με τις οικογένειες τους Αλλά βρήκαμε μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες για το τι ακριβώς…ΠερισσότεραSurvivor Spoiler (14-04): Μήπως βλέπουμε άλλο survivor – Μεγάλες αποκαλύψεις για το παιχνίδι!

Survivor Trailer (14-04): Spoiler – Έπαθλο επικοινωνίας με εντάσεις και κλάματα!

Survivor Trailer (14/04): Spoiler – Η δράση συνεχίζεται με το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά με μια συναρπαστική μονομαχία αλλά με απρόοπτα για μια ακόμα φορά. Σήμερα οι παίχτες θα τα δώσουν όλα για να επικοινωνήσουν με sms με τις οικογένειες τους Δείτε το trailer: Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter Παρέα…ΠερισσότεραSurvivor Trailer (14-04): Spoiler – Έπαθλο επικοινωνίας με εντάσεις και κλάματα!

Μόλις έσκασε – Survivor Αποχώρηση Spoiler 14-04: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα – Θα γίνει η ανατροπή;

Survivor Αποχώρηση Spoiler 14/04: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα – Θα γίνει η ανατροπή; Ημέρα αποχώρησης η σημερινή στο Survivor και τέσσερις παίκτες μάχονται για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Δύο κόκκινοι και δύο μπλε δίνουν μάχη σώμα με σώμα στις ψήφους. Τριαντάφυλλος και Ελευθερία Ελευθερίου από τους Κόκκινους…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Survivor Αποχώρηση Spoiler 14-04: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα – Θα γίνει η ανατροπή;

Μόλις έσκασε – Survivor Spoiler 14-04: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας – Ποιοι είναι οι τέσσερις υποψήφιοι

Survivor Spoiler 14/04: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας – Ποιοι είναι οι τέσσερις υποψήφιοι Για άλλη μια εβδομάδα οι ήττες και οι νίκες στους αγώνες ασυλίας είναι μοιρασμένες στο Survivor. Μία νίκη και μία ήττα για τους Μπλε, μία ήττα και μία νίκη και για τους Κόκκινους. Στο Μπλε στρατόπεδο…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Survivor Spoiler 14-04: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας – Ποιοι είναι οι τέσσερις υποψήφιοι

Survivor 4 Spoiler (14-04): ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Εκπλήξεις στην ψηφοφορία – Αυτός αποχώρησε από το νησί!

Survivor 4 Spoiler (14/04): Να λοιπόν που το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής. Σας είπαμε! Κάτι δεν μας πήγαινε καλά. Είναι δυνατόν ο Τριαντάφυλλος ατομική ασυλία; Ακόμα και όταν το γράφαμε δεν γινόταν να το πιστέψουμε. Πως γίνεται άλλωστε να χωνέψεις κάτι τέτοιο; Καθημερινά Survivor 4 Spoiler Και μετά…ΠερισσότεραSurvivor 4 Spoiler (14-04): ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Εκπλήξεις στην ψηφοφορία – Αυτός αποχώρησε από το νησί!

Survivor 4 Spoiler (14-04): Ευκολάκι ή μεγάλο ντέρμπι; Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει!

Survivor 4 Spoiler (14/04): Να λοιπόν που το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής. Σας είπαμε! Κάτι δεν μας πήγαινε καλά. Είναι δυνατόν ο Τριαντάφυλλος ατομική ασυλία; Ακόμα και όταν το γράφαμε δεν γινόταν να το πιστέψουμε. Πως γίνεται άλλωστε να χωνέψεις κάτι τέτοιο; Και μετά έγινε ο κακός χαμός. …ΠερισσότεραSurvivor 4 Spoiler (14-04): Ευκολάκι ή μεγάλο ντέρμπι; Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει!

Survivor προτεινόμενοι spoiler 13-04: MEGA POLL! Ψηφίστε ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor!

Survivor προτεινόμενοι spoiler 07/04: Και σήμερα μαζί σας εδώ στο Sports365.gr για να μπορείτε με τη θετική σας ψήφο να λέτε ποιος θέλετε να παραμείνει. Αυτό πλέον θα γίνετε έπειτα από κάθε ασυλία που ολοκληρώνεται ανά εβδομάδα και θα έχουμε τους υποψηφίους. Με θετική ψήφο λοιπόν, λέτε ποιος παίκτης θέλετε…ΠερισσότεραSurvivor προτεινόμενοι spoiler 13-04: MEGA POLL! Ψηφίστε ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor!

Survivor 4 Spoiler (13-04): Μεγάλη ανατροπή! Αυτός κερδίζει την ατομική ασυλία!

Survivor 4 Spoiler (13/04): Σας είπαμε από πολύ νωρίς ποια ομάδα θα κερδίσει την 2η ασυλία. Επίσης σας ενημερώσαμε και ποιοι θα είναι οι 4 υποψήφιοι. Πάμε όμως να δούμε και ποιος θα πάρει την πολυσυζητημένη ατομική ασυλία. Σε μεγάλη αγωνία μας κρατάει το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Οι πρώτες…ΠερισσότεραSurvivor 4 Spoiler (13-04): Μεγάλη ανατροπή! Αυτός κερδίζει την ατομική ασυλία!

Survivor 4 Spoiler (13-04): Ανατροπή! Τούμπα όλα! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι! – Το φαβορί για να αποχωρήσει!

Survivor 4 Spoiler (13/04): Να λοιπόν που το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής. Σας είπαμε! Κάτι δεν μας πήγαινε καλά. Είναι δυνατόν ο Τριαντάφυλλος ατομική ασυλία; Ακόμα και όταν το γράφαμε δεν γινόταν να το πιστέψουμε. Πως γίνεται άλλωστε να χωνέψεις κάτι τέτοιο; Καθημερινά Survivor 4 Spoiler Είπαμε από…ΠερισσότεραSurvivor 4 Spoiler (13-04): Ανατροπή! Τούμπα όλα! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι! – Το φαβορί για να αποχωρήσει!

Μόλις έσκασε – Survivor Αποχώρηση Spoiler 13-04: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι – Ανατροπή στα spoiler

Survivor Αποχώρηση Spoiler 13/04: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι – Ανατροπή στα spoiler Το ένα spoiler ανατρέπει το άλλο και μέχρι το βράδυ μάλλον τίποτα δεν θα είναι σίγουρο για το σημερινό Survivor. Αυτά που ξέρουμε σίγουρα μέχρι στιγμής είναι τα εξής: Ο Ηλίας Μπόγδανος θα τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Survivor Αποχώρηση Spoiler 13-04: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι – Ανατροπή στα spoiler

Survivor Trailer (13-04): Spoiler – Ένας αναπάντεχος τραυματισμός….

Survivor Trailer (13/04): Spoiler – Η δράση συνεχίζεται με τον 2ο αγώνα ασυλίας, αλλά με μια συναρπαστική μονομαχία αλλά με απρόοπτα για μια ακόμα φορά. Σήμερα ένας τραυματισμός έρχεται να ταράξει τα νερά στον Άγιο Δομίνικο. Δείτε το trailer: Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter Παρέα με το sports365.gr για να είστε…ΠερισσότεραSurvivor Trailer (13-04): Spoiler – Ένας αναπάντεχος τραυματισμός….

Μόλις έσκασε – Survivor Spoiler Βόμβα 13-04: Αποχωρεί ο Ηλίας Μπόγδανος λόγω σοβαρού τραυματισμού;

Survivor Spoiler Βόμβα 13/04: Αποχωρεί ο Ηλίας Μπόγδανος λόγω σοβαρού τραυματισμού; Τις τελευταίες ώρες έκανε το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι ο Ηλίας Μπόγδανος αποχωρεί από το Survivor λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Το μυαλό όλων πήγε στον τραυματισμό που ήδη είχε στο πόδι, ωστόσο το σημερινό τρέιλερ δείχνει κάτι…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Survivor Spoiler Βόμβα 13-04: Αποχωρεί ο Ηλίας Μπόγδανος λόγω σοβαρού τραυματισμού;

Μόλις έσκασε – Survivor Ασυλία Spoiler 13-04: Η ατομική ασυλία πάει σε αυτόν που κανείς δεν περιμένει;

Survivor Ασυλία Spoiler 13/04: Η ατομική ασυλία πάει σε αυτόν που κανείς δεν περιμένει; Θολό είναι το τοπίο για το τι θα συμβεί και σήμερα στο Survivor και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Μέχρι στιγμής θεωρείται βέβαιο ότι η Μπλε θα κάνουν την ανατροπή και θα κερδίσουν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Survivor Ασυλία Spoiler 13-04: Η ατομική ασυλία πάει σε αυτόν που κανείς δεν περιμένει;

Μόλις έσκασε – Survivor Spoiler 13-04: Αυτή η ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνα ασυλίας

Survivor Spoiler 13/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνα ασυλίας Μετά τον πρώτο αγώνα ασυλίας και τη νίκη των Κόκκινων, έρχεται σήμερα στο Survivor ο δεύτερος και κρίσιμος αγώνας ασυλίας. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Αλέξη Παππά να είναι πιο συγκαταβατικός και να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους. Μάλιστα…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Survivor Spoiler 13-04: Αυτή η ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνα ασυλίας