Έξαψη Spoiler (09-05): Ο Νίκος Πουρσανίδης Κωστής μίλησε για όλα και έδωσε spoiler!

Έξαψη Spoiler (04/05):  Στο Youfly.com μίλησε ο Νίκος Πουρσανίδης οποίος συμμετέχει στη νέα σειρά του Mega Έξαψη. Ο ηθοποιός της σειράς μίλησε για τον ρόλο που ενσαρκώνει στην σειρά αλλά και ποια είναι τα κοινά χαρακτηρίστηκα που έχει ο ίδιος με τον ρόλο αυτό. Άλλωστε η σειρά του Mega TV έχει πολύ δρόμο…ΠερισσότεραΈξαψη Spoiler (09-05): Ο Νίκος Πουρσανίδης Κωστής μίλησε για όλα και έδωσε spoiler!

Έξαψη Spoiler (04-05): Έριξε τη βόμβα ο Μηνάς – Μπορεί να είμαι εγώ ο δολοφόνος!

Έξαψη Spoiler (04/05):  Ο Κώστας Κάππας, ο οποίος υποδύεται τον Μηνά στη νέα σειρά του MEGA, έριξε τη «βόμβα» σε συνέντευξή του! Δίνει απαντήσει που σίγουρα αξίζει να διαβάσετε. Άλλωστε η σειρά του Mega TV έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε αρκετά πράγματα, ενώ μίλησε για όλα, δίνοντας και ένα……ΠερισσότεραΈξαψη Spoiler (04-05): Έριξε τη βόμβα ο Μηνάς – Μπορεί να είμαι εγώ ο δολοφόνος!

Έρωτας με διαφορά Spoiler: Το φινάλε της πρώτης σεζόν!

Έρωτας με διαφορά: Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες και ο σχεδιασμός για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του STAR TV, και αναμένεται να ανεβάσει το ενδιαφέρον και την αδρεναλίνη του τηλεοπτικού κοινού. Aπόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Το trailer της δεύτερης σεζόν του “Έρωτα με διαφορά” Μια…ΠερισσότεραΈρωτας με διαφορά Spoiler: Το φινάλε της πρώτης σεζόν!

Έρωτας με διαφορά Spoiler: Κυκλοφόρησε το trailer του δεύτερου κύκλου!

Έρωτας με διαφορά: Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες και ο σχεδιασμός για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του STAR TV, και αναμένεται να ανεβάσει το ενδιαφέρον και την αδρεναλίνη του τηλεοπτικού κοινού. Το trailer της δεύτερης σεζόν του “Έρωτα με διαφορά” Μια σειρά που την σκηνοθεσία έχει ο πολύ αξιόλογος…ΠερισσότεραΈρωτας με διαφορά Spoiler: Κυκλοφόρησε το trailer του δεύτερου κύκλου!

Έρωτας με Διαφορά: Ετοιμάζεται ο δεύτερος κύκλος και ποια είναι τα νέα πρόσωπα;

Έρωτας με Διαφορά: Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες και ο σχεδιασμός για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του STAR TV, και αναμένεται να ανεβάσει το ενδιαφέρον και την αδρεναλίνη του τηλεοπτικού κοινού. Μια σειρά που την σκηνοθεσία έχει ο πολύ αξιόλογος και έμπειρος Αλέξανδρος Πανταζούδης, αλλά θα έχουμε και την…ΠερισσότεραΈρωτας με Διαφορά: Ετοιμάζεται ο δεύτερος κύκλος και ποια είναι τα νέα πρόσωπα;