Φάρμα Spoiler (04-05): Βασίλης Μαντζουράνης Με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο σηκώνω τα χέρια ψηλά! (Vids)

Η Φάρμα Spoiler (04/05) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Ο Βασίλης Μαντζουράνης βρέθηκε εκτός «Φάρμας», καθώς ηττήθηκε από τον Κώστα Γκρέκα,…ΠερισσότεραΦάρμα Spoiler (04-05): Βασίλης Μαντζουράνης Με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο σηκώνω τα χέρια ψηλά! (Vids)

Μόλις έσκασε – Η Φάρμα spoiler 6-4: Ποιοι παίκτες αποχωρούν

Η Φάρμα spoiler 6/4: Ποιοι οι παίκτες αποχωρούν Σύμφωνα με τα spoiler οι επόμενοι παίκτες που αποχωρούν από τη Φάρμα είναι η Μαρία Τοτόμη και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Μάλιστα ο Μπίλ διάλεξε τον Ιατρόπουλο για να μονομαχήσουν και ο Μιχάλης δεν τα κατάφερε καθώς τον ταλαιπωρούσε πρόβλημα στη μέση του.…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Η Φάρμα spoiler 6-4: Ποιοι παίκτες αποχωρούν

Η Φάρμα Spoiler (27-03): Βγήκαν οι δύο νέοι υπηρέτες!

Η Φάρμα Spoiler (27/03): Είχε αρκετά και ενδιαφέροντα στο επεισόδιο της Παρασκευής στην Φάρμα από τον Ant1. Το κεντρικό θέμα ήταν η επιλογή του αρχηγού Θανάση Πάτρα για τους δύο νέους υπηρέτες. Για να γίνει αυτό θα έπρεπε οι οι παίχτες να διαγωνιστούν σε ένα κουιζ και εκεί θα έβγαινε…ΠερισσότεραΗ Φάρμα Spoiler (27-03): Βγήκαν οι δύο νέοι υπηρέτες!

Η Φάρμα Spoiler (26-03): Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός – Πολύ κοντά τα παιδιά!

Η Φάρμα Spoiler (26/03): Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το σημερνό επεισόδιο της Φάρμα από τον Ant1 με πολύ μεγάλη ένταση, και περιμένουμε να δούμε τις επόμενες δοκιμασίες στο κτήμα. Αλλά στο κτήμα εκτός από ίντριγκες, αι μονομαχίες, έχουμε και ρόζ ιστορίες. Υπάρχουν αισθήματα, και όταν διασταυρωθούν, έχουμε θέμα. Όπως τώρα μεταξύ…ΠερισσότεραΗ Φάρμα Spoiler (26-03): Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός – Πολύ κοντά τα παιδιά!

Η Φάρμα Spoiler (26-03): Εισβολή στο κτήμα από την Φαίη Σκορδά!

Η Φάρμα Spoiler (26/03): Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι τα επόμενα επεισόδια της Φάρμα από τον Ant1 με πολύ μεγάλη ένταση, και περιμένουμε να δούμε τις επόμενες δοκιμασίες στο κτήμα. Αλλά στο κτήμα είχαν ένα απροσδόκητο επισκέπτη. Η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να αφήσει το στούντιο, και να το παίξει αγρότισσα, και που…ΠερισσότεραΗ Φάρμα Spoiler (26-03): Εισβολή στο κτήμα από την Φαίη Σκορδά!

Μόλις έσκασε – Η Φάρμα: Ιατρόπουλος εναντίον Τζώρτζογλου

by Jim Taylor 25 Μαρτίου, 2021, 7:49 μμ Η Φάρμα: Ιατρόπουλος εναντίον Τζώρτζογλου Η εκπομπή το Πρωινό παρουσίασε αποκλειστικό απόσπασμα από τη Φάρμα οπού ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήρθαν αντιμέτωποι. Η Φάρμα: Ιατρόπουλος εναντίον Τζώρτζογλου Ο Στράτος θέλοντας να προστατεύσει το Μιχάλη είπε ότι είναι αδύναμος. Όμως…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Η Φάρμα: Ιατρόπουλος εναντίον Τζώρτζογλου

Η Φάρμα Spoiler (25-03): Τι ζήτησε ο Τανιμανίδης από την παραγωγή; Δεν πάει το μυαλό σας!

Η Φάρμα Spoiler (25/03): Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι τα επόμενα επεισόδια της Φάρμα από τον Ant1 με πολύ μεγάλη ένταση, και περιμένουμε να δούμε τις επόμενες δοκιμασίες στο κτήμα. Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μια αποκάλυψη στον προσωπικό του λογαριασμό, ποιο ήταν το μοναδικό πράγμα που ζήτησε από την παραγωγή της Φάρμα.…ΠερισσότεραΗ Φάρμα Spoiler (25-03): Τι ζήτησε ο Τανιμανίδης από την παραγωγή; Δεν πάει το μυαλό σας!

Η Φάρμα Spoiler (24-03): Άτυχος ο Ιατρόπουλος – Τραυματίστηκε σοβαρά!

Η Φάρμα Spoiler (24/03): Ένα απρόοπτο είχαμε στην Φάρμα τις τελευταίες ημέρες. Αναφερόμαστε στον Μιχάλη Ιατρόπουλο ο οποίος τραυματίστηκε. Σύμφωνα όμως νεότερες πληροφορίες ο τραυματισμός του ενδέχεται να μην είναι και τόσο απλός. Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το επόμενο επεισόδιο της Φάρμα από τον Ant1 με πολύ μεγάλη ένταση, κυρίως…ΠερισσότεραΗ Φάρμα Spoiler (24-03): Άτυχος ο Ιατρόπουλος – Τραυματίστηκε σοβαρά!

Μόλις έσκασε – Η Φάρμα: Η κόντρα μεταξύ Στράτου Τζώρτζογλου και Μιχάλη Ιατρόπουλου

Η Φάρμα: Η κόντρα μεταξύ Στράτου Τζώρτζογλου και Μιχάλη Ιατρόπουλου Στο αποψινό επεισόδιο το ενδιαφέρον στη Φάρμα θα μονοπωλήσει η κόντρα μεταξύ Στράτου Τζώρτζογλου και Μιχάλη Ιατρόπουλου. Η Φάρμα: Η κόντρα μεταξύ Στράτου Τζώρτζογλου και Μιχάλη Ιατρόπουλου Μια ατάκα του Στράτου Τζώρτζογλου ήταν αρκετή για να διαφωνήσουν οι δύο παίκτες…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Η Φάρμα: Η κόντρα μεταξύ Στράτου Τζώρτζογλου και Μιχάλη Ιατρόπουλου

Μιχάλης Ιατρόπουλος ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ τη Δέσποινα Βανδή συνταξιούχο τραγουδίστρια και νυν αποτυχημένη παρουσιάστρια

Μιχάλης Ιατρόπουλος ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ τη Δέσποινα Βανδή «συνταξιούχο τραγουδίστρια και «νυν αποτυχημένη παρουσιάστρια» Γνωστός ηθοποιός χαρακτηρίζει τη Δέσποινα Βανδή «συνταξιούχο τραγουδίστρια και «νυν αποτυχημένη παρουσιάστρια» στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ενώ ανεβάζοντας ένα τραγούδι της στη σελίδα του έγραψε «Δέσποινα Βανδή live… γέλιο is free». ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: ΜΟΝΟ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΔΕΝ…ΠερισσότεραΜιχάλης Ιατρόπουλος ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ τη Δέσποινα Βανδή συνταξιούχο τραγουδίστρια και νυν αποτυχημένη παρουσιάστρια