Έξαψη Spoiler (09-05): Ο Νίκος Πουρσανίδης Κωστής μίλησε για όλα και έδωσε spoiler!

Έξαψη Spoiler (04/05):  Στο Youfly.com μίλησε ο Νίκος Πουρσανίδης οποίος συμμετέχει στη νέα σειρά του Mega Έξαψη. Ο ηθοποιός της σειράς μίλησε για τον ρόλο που ενσαρκώνει στην σειρά αλλά και ποια είναι τα κοινά χαρακτηρίστηκα που έχει ο ίδιος με τον ρόλο αυτό. Άλλωστε η σειρά του Mega TV έχει πολύ δρόμο…ΠερισσότεραΈξαψη Spoiler (09-05): Ο Νίκος Πουρσανίδης Κωστής μίλησε για όλα και έδωσε spoiler!

Έξαψη Spoiler (04-05): Έριξε τη βόμβα ο Μηνάς – Μπορεί να είμαι εγώ ο δολοφόνος!

Έξαψη Spoiler (04/05):  Ο Κώστας Κάππας, ο οποίος υποδύεται τον Μηνά στη νέα σειρά του MEGA, έριξε τη «βόμβα» σε συνέντευξή του! Δίνει απαντήσει που σίγουρα αξίζει να διαβάσετε. Άλλωστε η σειρά του Mega TV έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε αρκετά πράγματα, ενώ μίλησε για όλα, δίνοντας και ένα……ΠερισσότεραΈξαψη Spoiler (04-05): Έριξε τη βόμβα ο Μηνάς – Μπορεί να είμαι εγώ ο δολοφόνος!

Κώστας Κάππας: Όποιος είναι να κρεμαστεί στα μανταλάκια, να κρεμαστεί, αν είναι για κάτι τέτοιο

Ο Κώστας Κάππας ξέσπασε αναφερόμενος στις καταγγελίες συναδέλφων του κατά άλλων για παρενόχληση είτε σεξουαλική είτε οτιδήποτε άλλο.     «Εγώ ανατριχιάζω με αυτά. Μπράβο στα κορίτσια που βγαίνουν και μιλάνε και πραγματικά είναι συγκινητικό. Όποιος είναι να κρεμαστεί στα μανταλάκια, να κρεμαστεί, αν είναι για κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει…ΠερισσότεραΚώστας Κάππας: Όποιος είναι να κρεμαστεί στα μανταλάκια, να κρεμαστεί, αν είναι για κάτι τέτοιο