Ήλιος Spoiler (16-04): Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Πέτρο, τον Φίλιππο και την Διώνη!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (16-04): Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Πέτρο, τον Φίλιππο και την Διώνη!

Ήλιος Spoiler (15-04): Μια φωνή μέσα στην νύχτα θα αναστατώσει τον Δημήτρη και την Αλίκη!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (15-04): Μια φωνή μέσα στην νύχτα θα αναστατώσει τον Δημήτρη και την Αλίκη!

Ήλιος Spoiler (14-04): Η εξαφάνιση της Ορόρα – Ο εκβιασμός του Μάνου!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (14-04): Η εξαφάνιση της Ορόρα – Ο εκβιασμός του Μάνου!

Ήλιος Spoiler (13-04): Η Αθηνά αποκαλύπτει όλη την αλήθεια!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (13-04): Η Αθηνά αποκαλύπτει όλη την αλήθεια!

Ήλιος Spoiler (12-04): Αποκάλυψη! ΣΟΚ – Ποιος θέλει να σκοτώσει την Αλίκη; Απίστευτο!

Ήλιος Spoiler (12/04): Η καθημερινή και αγαπημένη μας σειρά Ήλιος, όσο περνάνε τα επεισόδια γίνεται όλο και πιο συναρπαστική. Όπως έχουμε δει, η μία ανατροπή με τις ζωές όλων, έρχεται να διαδεχθεί την άλλην. Είδαμε την απόπειρα δολοφονίας προς την Αλίκη, αλλά εν τέλη να την πληρώνει η Ιωάννα. Στόχος…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (12-04): Αποκάλυψη! ΣΟΚ – Ποιος θέλει να σκοτώσει την Αλίκη; Απίστευτο!

Ήλιος Spoiler (12-04): Ο Γιάννης βασικός ύποπτος δολοφονίας – Ο Θάνατος του πιλότου!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (12-04): Ο Γιάννης βασικός ύποπτος δολοφονίας – Ο Θάνατος του πιλότου!

Ήλιος: Η Αλίκη ετοιμάζει ένα δείπνο για να συμφιλιώσει τον Δημήτρη με την Μπέτυ – Τι θα γίνει

Διαβάστε τις υποθέσεις των επεισοδίων της σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» που έρχονται την νέα εβδομάδα από Δευτέρα 12 έως Παρασκευή 16 Απριλίου 2021. Δευτέρα 12 Απριλίου – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 140 Η Διώνη και ο Φίλιππος φιλοξενούν την Ορόρα, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την αδελφή της, ενώ ο Δημήτρης καλεί…ΠερισσότεραΉλιος: Η Αλίκη ετοιμάζει ένα δείπνο για να συμφιλιώσει τον Δημήτρη με την Μπέτυ – Τι θα γίνει

Ήλιος Spoiler (12-04): Καινούριες αποκαλύψεις και μία Βόμβα για όλους! – Επόμενα επεισόδια!

Ήλιος Spoiler (12/04): Τι θα δούμε στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του ANT1 – Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (12-04): Καινούριες αποκαλύψεις και μία Βόμβα για όλους! – Επόμενα επεισόδια!

Ήλιος Spoiler (09-04): Μπαίνει στην σειρά σήμερα ο αστυνόμος Μηνάς (Γιώργος Χρανιώτης)!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (09-04): Μπαίνει στην σειρά σήμερα ο αστυνόμος Μηνάς (Γιώργος Χρανιώτης)!

Ήλιος: Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι το νέο πρόσωπο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 – Τι θα γίνει

Ο Γιώργος Χρανιώτης μπαίνει από σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου, στη σειρά «Ήλιος» και θα ενσαρκώσει τον Μηνά. ΜΗΝΑΣ ΠΕΡΑΤΗΣ Ο Μηνάς είναι αστυνόμος. Έχει διακριθεί για τη μάχη που δίνει να διαλύσει κυκλώματα σωματεμπορίας και μαστροπείας. Έχει δεχτεί επαίνους για τη δουλειά του, η οποία, όμως, τον φέρνει καθημερινά σε επαφή με το σκοτεινό πρόσωπο…ΠερισσότεραΉλιος: Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι το νέο πρόσωπο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 – Τι θα γίνει

Ήλιος Spoiler (09-04): Ο Νικήτας θα ανακαλύψει το σχέδιο του Δημήτρη;

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (09-04): Ο Νικήτας θα ανακαλύψει το σχέδιο του Δημήτρη;

Ήλιος Spoiler (08-04): Η Αλίκη δεν συγχωρεί τον Δημήτρη, και μία υπόθεση υποκλοπής!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (08-04): Η Αλίκη δεν συγχωρεί τον Δημήτρη, και μία υπόθεση υποκλοπής!

Ήλιος Spoiler (07-04): Η Μπέτυ θα κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στην Αλίκη!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (07-04): Η Μπέτυ θα κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στην Αλίκη!

Ήλιος Spoiler (06-04): Η Αλίκη σε κίνδυνο, και ένα πτώμα που φέρνει ανατροπές!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (06-04): Η Αλίκη σε κίνδυνο, και ένα πτώμα που φέρνει ανατροπές!

Ήλιος Spoiler (05-04): Δραπετεύσεις, συμπλοκές, εκβιασμοί και προδοσία!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (05-04): Δραπετεύσεις, συμπλοκές, εκβιασμοί και προδοσία!

Ήλιος Spoiler (05-04): ΣΟΚ! Μία τριπλή απόδραση και καινούριες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ στις ζωές όλων! – Επόμενα επεισόδια!

Ήλιος Spoiler (05/04): Τι θα δούμε στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του ANT1 – Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (05-04): ΣΟΚ! Μία τριπλή απόδραση και καινούριες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ στις ζωές όλων! – Επόμενα επεισόδια!

Ήλιος Spoiler (02-04): Τρεις αποδράσεις και μια σύλληψη αλλάζουν όλη την ιστορία!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (02-04): Τρεις αποδράσεις και μια σύλληψη αλλάζουν όλη την ιστορία!

Ήλιος Spoiler (01-04): Ο Δημήτρης είναι πολύ κοντά στα ίχνη του δολοφόνου…

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (01-04): Ο Δημήτρης είναι πολύ κοντά στα ίχνη του δολοφόνου…

Ήλιος Spoiler (31-3): Μια λεπτομέρεια στην έρευνα αλλάζει την τροπή της ιστορίας!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του Αντένα Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα καθηλώσουν. Τι θα δούμε; Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler. Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο…ΠερισσότεραΉλιος Spoiler (31-3): Μια λεπτομέρεια στην έρευνα αλλάζει την τροπή της ιστορίας!

Ήλιος: Ο Πέτρος Λαγούτης εισβάλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω – Τι θα γίνει

Ο Πέτρος Λαγούτης μπαίνει από σήμερα, Τρίτη 30 Μαρτίου, στη σειρά «Ήλιος» και θα ενσαρκώσει τον Νικήτα. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΣΑΡΡΗΣ; Ο Νικήτας ζει στην παρανομία. Μπαινοβγαίνει στις φυλακές για κλοπές και έχει καταφέρει να αποδράσει δυο φορές. Η έμφυτη καλοσύνη που έχει στο βλέμμα του, αλλά και όλη…ΠερισσότεραΉλιος: Ο Πέτρος Λαγούτης εισβάλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω – Τι θα γίνει