Φάρμα – Spoiler (13-04): Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα ανεβάσει… τη διάθεση και την τηλεθέαση!

Η Φάρμα Spoiler (10/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει…ΠερισσότεραΦάρμα – Spoiler (13-04): Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα ανεβάσει… τη διάθεση και την τηλεθέαση!

Φάρμα – Spoiler (11-04): Η Μαρία Τοτόμη αποχώρησε και μπήκαν Ξιαρχός, και Γκρέκας!

Η Φάρμα Spoiler (10/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει…ΠερισσότεραΦάρμα – Spoiler (11-04): Η Μαρία Τοτόμη αποχώρησε και μπήκαν Ξιαρχός, και Γκρέκας!

Μόλις έσκασε – Φάρμα Spoiler 10-04: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα

Φάρμα Spoiler 10/04: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα Η Φάρμα είναι η ελληνική εκδοχή του Survivor και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Σήμερα είναι ημέρα αποχώρησης για τους αγρότες και όλοι περιμένουν να δουν ποιος ή ποια θα αποχωρήσει σήμερα. Ο αρχηγός της εβδομάδας είναι και…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Φάρμα Spoiler 10-04: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα

Φάρμα – Spoiler (10-04): Οι μονομάχοι, δοκιμασία αποχώρησης και αυτός είναι ο παίχτης που αποχωρεί!

Η Φάρμα Spoiler (10/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει…ΠερισσότεραΦάρμα – Spoiler (10-04): Οι μονομάχοι, δοκιμασία αποχώρησης και αυτός είναι ο παίχτης που αποχωρεί!

Φάρμα – Trailer (10-04): Spoiler – Μονομαχία θρίλερ – Ποιος παίχτης αποχωρεί σήμερα;

Η Φάρμα Spoiler (10/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει…ΠερισσότεραΦάρμα – Trailer (10-04): Spoiler – Μονομαχία θρίλερ – Ποιος παίχτης αποχωρεί σήμερα;

Φάρμα – Spoiler (09-04): Αποκλειστικό! Ξέφυγαν Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλος! Ένας από τους δύο φεύγει!

Η Φάρμα Spoiler (09/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει…ΠερισσότεραΦάρμα – Spoiler (09-04): Αποκλειστικό! Ξέφυγαν Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλος! Ένας από τους δύο φεύγει!

Μόλις έσκασε – H Φάρμα Spoiler 9-04: Ο αρχηγός της εβδομάδας και οι δύο υπηρέτες

H Φάρμα Spoiler 9/04: Ο αρχηγός της εβδομάδας και οι δύο υπηρέτες Η Φάρμα επανέρχεται σήμερα στις τηλεοπτικές μας οθόνες και θα είναι σίγουρα μια εκρηκτική εβδομάδα. Η Μαρία Φραγκάκη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το Σάββατο, ενώ σήμερα θα δούμε να μπαίνουν στην Φάρμα ο Τάσος Ξιαρχό και ο…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – H Φάρμα Spoiler 9-04: Ο αρχηγός της εβδομάδας και οι δύο υπηρέτες

Φάρμα – Spoiler (08-04): Αυτοί οι παίχτες θα είναι οι υπηρέτες της εβδομάδας!

Η Φάρμα Spoiler (07/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει…ΠερισσότεραΦάρμα – Spoiler (08-04): Αυτοί οι παίχτες θα είναι οι υπηρέτες της εβδομάδας!

Μόλις έσκασε – Φάρμα Spoiler 8-04: Αυτοί είναι οι δύο υπηρέτες της εβδομάδας

Φάρμα Spoiler 8/04: Αυτοί είναι οι δύο υπηρέτες της εβδομάδας Νέα εβδομάδα για τη Φάρμα και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Η Μαρία Φραγκάκη είναι η παίκτρια που αποχώρησε το περασμένο Σάββατο και υπέδειξε κάποιον για αρχηγό. Όπως όλα δείχνουν, η Μαρία Φραγκάκη θα βάλει ένα άντρα από τους διάσημους…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Φάρμα Spoiler 8-04: Αυτοί είναι οι δύο υπηρέτες της εβδομάδας

Φάρμα – Mega Spoiler (07-04): Αυτοί είναι οι επόμενοι παίχτες που θα αποχωρήσουν!

Η Φάρμα Spoiler (07/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει…ΠερισσότεραΦάρμα – Mega Spoiler (07-04): Αυτοί είναι οι επόμενοι παίχτες που θα αποχωρήσουν!

Μόλις έσκασε – Φάρμα Spoiler 07-04: Ακόμα δεν μπαίνει… βγαίνει – Ο Τάσος Ξιαρχό αποχωρεί οικειοθελώς

Φάρμα Spoiler 07/04: Ακόμα δεν μπαίνει… βγαίνει – Ο Τάσος Ξιαρχό αποχωρεί οικειοθελώς Μπορεί εμείς να μην τον έχουμε δει ακόμα να μπαίνει στη Φάρμα, αλλα αυτός είναι και πάλι στο σπίτι του. Ο λόγος για τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό αποχώρησε από τη Φάρμα οικειοθελώς. Αυτήν…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Φάρμα Spoiler 07-04: Ακόμα δεν μπαίνει… βγαίνει – Ο Τάσος Ξιαρχό αποχωρεί οικειοθελώς

Μόλις έσκασε – Φάρμα Spoiler: Η Σοφία Παυλίδου αποχώρησε οικειοθελώς και κόλλησε κορονοϊό

Φάρμα Spoiler: Η Σοφία Παυλίδου αποχώρησε οικειοθελώς και κόλλησε κορονοϊό Ήταν η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση της Φάρμας και είχε προκαλέσει ένα μικρό σεισμό. Η Σοφία Παυλίδου πριν περίπου δύο εβδομάδες πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Φάρμα. Ήταν μια από τις παίκτριες που είχε δείξει το χαρακτήρα της, όσο…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Φάρμα Spoiler: Η Σοφία Παυλίδου αποχώρησε οικειοθελώς και κόλλησε κορονοϊό

Φάρμα – Spoiler (04-04): Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι έξαλλος!

Η Φάρμα Spoiler (02/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει…ΠερισσότεραΦάρμα – Spoiler (04-04): Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι έξαλλος!

Φάρμα – Spoiler (04-04): Η Μαρία Φραγκάκη αποχώρησε από το κτήμα!

Η Φάρμα Spoiler (04/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει…ΠερισσότεραΦάρμα – Spoiler (04-04): Η Μαρία Φραγκάκη αποχώρησε από το κτήμα!

Μόλις έσκασε – Φάρμα Spoiler 3-04: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα

Φάρμα Spoiler 3/04: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα Βραδιά αποχώρησης η σημερινή στη Φάρμα και όπως όλα δείχνουν θα έχει άρωμα γυναίκας. Αρχηγός της εβδομάδας είναι ο Βασίλης, μετά από μια αναμέτρηση με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Ο Βασίλης διάλεξε για υπηρέτες την Μαρία Φραγκάκη και τον Θανάση Πάτρα. Και οι…ΠερισσότεραΜόλις έσκασε – Φάρμα Spoiler 3-04: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα

Φάρμα – Spoiler (03-04): Αυτός ο παίχτης χάνει στην μονομαχία και αποχωρεί!

Η Φάρμα Spoiler (02/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει…ΠερισσότεραΦάρμα – Spoiler (03-04): Αυτός ο παίχτης χάνει στην μονομαχία και αποχωρεί!

Φάρμα – Spoiler (03-04): Αποκλειστικό! Πιάστηκαν στα χέρια Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλος!

Η Φάρμα Spoiler (02/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει…ΠερισσότεραΦάρμα – Spoiler (03-04): Αποκλειστικό! Πιάστηκαν στα χέρια Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλος!

Η Φάρμα Spoiler (03-04): Τελικά δεν άντεξε και αποχώρησε ο Ερωτόκριτος!

Η Φάρμα Spoiler (03/04): Νέα εντυπωσιακό επεισόδιο αναμένεται να δούμε στην Φάρμα και απόψε. Ήδη γνωρίζουμε ότι ο Ερωτόκριτος αποχώρησε από το παιχνίδι με δική του απόφαση. . Σας το είχαμε αναφέρει πολλες ημέρες πριν, όπως και τον λόγο. Πιο συγκεκριμένα ήρθε σε προστριβή με την παραγωγή γιατί ήθελε να…ΠερισσότεραΗ Φάρμα Spoiler (03-04): Τελικά δεν άντεξε και αποχώρησε ο Ερωτόκριτος!

Φάρμα – Spoiler (02-04): Αποκλειστικό! Σχέδιο για να πετάξουν τον Τζώρτζογλου εκτός!

Η Φάρμα Spoiler (02/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει…ΠερισσότεραΦάρμα – Spoiler (02-04): Αποκλειστικό! Σχέδιο για να πετάξουν τον Τζώρτζογλου εκτός!

Φάρμα – Spoiler (02-04): Αυτός είναι ο νέος αρχηγός και οι νέοι υπηρέτες!

Η Φάρμα Spoiler (02/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει…ΠερισσότεραΦάρμα – Spoiler (02-04): Αυτός είναι ο νέος αρχηγός και οι νέοι υπηρέτες!