8 Λέξεις Spoiler (17-05): Τα πάνω κάτω έρχονται! – Τα επόμενα επεισόδια!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. Στον ΣΚΑΙ κάθε Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη στις 21:00. Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (17-05): Τα πάνω κάτω έρχονται! – Τα επόμενα επεισόδια!

8 Λέξεις Spoiler (13-05): Η Ηλιάνα στέλνει βίντεο ανώνυμα στον Άκη που παθαίνει το σοκ της ζωής του!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ)  Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Πέμπτη 13 Μάϊου 2021…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (13-05): Η Ηλιάνα στέλνει βίντεο ανώνυμα στον Άκη που παθαίνει το σοκ της ζωής του!

8 Λέξεις: Η Έρση εξομολογείται στη Ναυσικά πως αυτή κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό – Τι θα γίνει

Διαβάστε τις περιλήψεις των επεισοδίων της σειράς του ΣΚΑΙ «8 Λέξεις» από Δευτέρα 17 έως Πέμπτη 20 Μάϊου 2021. Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια; ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 213 Ο Άκης είναι σοκαρισμένος από την αποκάλυψη για την κομπίνα του Δημήτρη. Ο Σίμος κι η Εύα προσπαθούν να βάλουν την Ολυμπία σε…Περισσότερα8 Λέξεις: Η Έρση εξομολογείται στη Ναυσικά πως αυτή κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό – Τι θα γίνει

8 Λέξεις Spoiler (11-05): Ο Μάρκος βάζει στην Μαίρη ένα τελεσίδικο που δεν το περιμένει!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ)  Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Τρίτη 11 Μάϊου 2021…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (11-05): Ο Μάρκος βάζει στην Μαίρη ένα τελεσίδικο που δεν το περιμένει!

8 Λέξεις Spoiler (10-05): Ο Άκης μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Αιμίλιο και γίνεται έξαλλος!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ)  Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Δευτέρα 10 Μάϊου 2021…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (10-05): Ο Άκης μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Αιμίλιο και γίνεται έξαλλος!

8 Λέξεις Spoiler (07-05): Ο Άλκης χωρίζει τον Μιλτιάδη και τη Κατερίνα!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ)  Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ο Άλκης χωρίζει τον…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (07-05): Ο Άλκης χωρίζει τον Μιλτιάδη και τη Κατερίνα!

8 Λέξεις Spoiler (10-05): Το ΣΟΚ της ζωής του παθαίνει ο Άκης! – Τα επόμενα επεισόδια!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. Στον ΣΚΑΙ κάθε Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη στις 21:00. Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (10-05): Το ΣΟΚ της ζωής του παθαίνει ο Άκης! – Τα επόμενα επεισόδια!

8 Λέξεις: Ο Άκης πετάει τον γιο του στον δρόμο – Τι θα γίνει

Διαβάστε το ρεπορτάζ της σειράς του ΣΚΑΙ «8 Λέξεις» στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί από την Μαρία Μεταξιτινού. Η Ηλιάνα στέλνει το βίντεο που «καίει» τον Δημήτρη στον Άκη, ο οποίος παθαίνει σοκ. Στη συνέχεια, αφού έρχεται σε μια άνευ προηγούμενου κόντρα με τον γιο του, δεν τον διώχνει απλά…Περισσότερα8 Λέξεις: Ο Άκης πετάει τον γιο του στον δρόμο – Τι θα γίνει

8 Λέξεις Spoiler (06-05): Ο Έκτορας αποκαλύπτει όλη την απάτη του Αιμίλιου!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ)  Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Τι θα δούμε στο…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (06-05): Ο Έκτορας αποκαλύπτει όλη την απάτη του Αιμίλιου!

8 Λέξεις Spoiler (05-05): Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ)  Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Τι θα δούμε στο…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (05-05): Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης!

8 Λέξεις Spoiler (04-05): Ένας γάμος χάλασε οριστικά και ένας άλλος δεν θα γίνει;

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ)  Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Τι θα δούμε στο…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (04-05): Ένας γάμος χάλασε οριστικά και ένας άλλος δεν θα γίνει;

8 Λέξεις Spoiler (03-05): Το μεγάλο ρίσκο που παίρνει ο Σίμος θα του στοιχήσει την ζωή του;

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ)  Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Τι θα δούμε στο…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (03-05): Το μεγάλο ρίσκο που παίρνει ο Σίμος θα του στοιχήσει την ζωή του;

8 Λέξεις Spoiler (01-05): ΣΟΚ! Εξελίξεις… και το τέλος ανάμεσα σε Ηλιάνα και Παύλο!

8 Λέξεις Spoiler (01/05): Ένα τέλος που κανείς δεν το περιμένει πλησιάζει στην αγαπημένη σας καθημερινή σειρά, 8 Λέξεις που το παρακολουθούμε από τον ΣΚΑΙ. Οι δύο άνθρωποι, Ηλιάνα και Παύλος έχουν έρθει πολύ κοντά. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πλέον. Το τέλος όμως στη σχέση τους δεν θα αργήσει να έρθει…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (01-05): ΣΟΚ! Εξελίξεις… και το τέλος ανάμεσα σε Ηλιάνα και Παύλο!

8 Λέξεις Spoiler (03-05): Μία αποκάλυψη τα χαλάει όλα! – Τα επόμενα επεισόδια!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. Στον ΣΚΑΙ κάθε Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη στις 21:00. Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (03-05): Μία αποκάλυψη τα χαλάει όλα! – Τα επόμενα επεισόδια!

8 Λέξεις: Κατερίνα σε Μιλτιάδη – Εσύ σκότωσες τον γιο μου – Τι θα γίνει

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στις «8 Λέξεις» του ΣΚΑΙ. Η ξαφνική εμφάνιση του Αλκη στη ζωή της οικογένεια Μαρόγλου φέρνει τα πάνω-κάτω. Η συνέχεια σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το ΤV24. Μόλις επιβεβαιώνεται ότι είναι πραγματικός γιός του Μιλτιάδη, η γαλήνη στο σπίτι τους διαταράσσεται, με την Κατερίνα να μην ανέχεται την…Περισσότερα8 Λέξεις: Κατερίνα σε Μιλτιάδη – Εσύ σκότωσες τον γιο μου – Τι θα γίνει

8 Λέξεις Spoiler (27-04): Συνεχίζει τις προσπάθειες η Ηλιάνα, παγιδεύει τον Δημήτρη και τη Μαίρη!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ)  Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Συνεχίζει τις προσπάθειες η…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (27-04): Συνεχίζει τις προσπάθειες η Ηλιάνα, παγιδεύει τον Δημήτρη και τη Μαίρη!

8 Λέξεις Spoiler (22-04): Τι θα βρουν οι κλέφτες στο σπίτι του Άκη;

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ)  Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Τι θα δούμε στο…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (22-04): Τι θα βρουν οι κλέφτες στο σπίτι του Άκη;

8 Λέξεις Spoiler (21-04): Ο Μιλτιάδης μένει άναυδος από την αντίδρασή της Κατερίνας!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ)  Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Τι θα δούμε στο…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (21-04): Ο Μιλτιάδης μένει άναυδος από την αντίδρασή της Κατερίνας!

8 Λέξεις Spoiler (20-04): Η Ηλιάνα ετοιμάζεται να ξεσκεπάσει το μυστικό της Μαίρης!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ)  Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Τι θα δούμε στο…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (20-04): Η Ηλιάνα ετοιμάζεται να ξεσκεπάσει το μυστικό της Μαίρης!

8 Λέξεις Spoiler (19-04): Η Μάγδα φεύγει από το κανάλι, και διώχνει τον Αιμίλιο!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. (ΣΚΑΙ)  Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια δυνατή ιστορία γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Τι θα δούμε στο…Περισσότερα8 Λέξεις Spoiler (19-04): Η Μάγδα φεύγει από το κανάλι, και διώχνει τον Αιμίλιο!