Σχολεία: Πρώτο κουδούνι για τα σχολεία της Θεσσαλίας τη Δευτέρα – Η ανάρτηση Πιερρακάκη

Ειδήσεις τώρα

Σχολεία: Πρώτο κουδούνι για τα σχολεία της Θεσσαλίας τη Δευτέρα – Η ανάρτηση Πιερρακάκη


Το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει τη Δευτέρα στα σχολεία της Θεσσαλίας, στις περιοχές που επλήγησαν από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία τους, δύο εβδομάδες μετά από εκείνους στην υπόλοιπη Ελλάδα και ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, με ανάρτησή του στα social media, επισημαίνει ότι «στοίχημα είναι να επουλώσουμε γρήγορα τις πληγές που άφησε η κακοκαιρία και να αποκαταστήσουμε την καθημερινότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη

«Στοίχημά μας να επουλώσουμε γρήγορα τις πληγές που άφησε η κακοκαιρία και να αποκαταστήσουμε την καθημερινότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας. Η Θεσσαλία προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της κι εμείς είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε αυτό να γίνει πολύ γρήγορα.

Στο 3ο Δημοτικό και στο 3ο Νηπιαγωγείο Γιάννουλης, στο 1ο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Φαλάνης, στο 1ο Δημοτικό, στο 3ο Νηπιαγωγείο, στο Γυμνάσιο, στο ΕΠΑΛ και στο Λύκειο Φαρκαδώνας, στο Νηπιαγωγείο Προδρόμου, στο σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ – ΕΕΚ- ΕΝΕΓΥΛ Σοφάδων και στο 1ο και στο 3ο Δημοτικό Παλαμά, συνάντησα σήμερα ανθρώπους της Δημόσιας Διοίκησης να καταβάλλου...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο