Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Εδώ που είμαι τώρα με οδήγησε το παρελθόν και οι «λάθος» αποφάσεις μου

Ειδήσεις τώρα

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Εδώ που είμαι τώρα με οδήγησε το παρελθόν και οι «λάθος» αποφάσεις μου


Στο μόντελινγκ και την τηλεόραση αναφέρθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο.

H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξομολογήθηκε «έχω σταθεί πάρα πολύ τυχερή στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν είναι τύχη, πολλοί μου λένε ότι σε όλους τους ανθρώπους δίνονται ευκαιρίες και απλά ή είσαι έτοιμος να τις αρπάξεις ή τις αφήνεις και περνάνε.

Εγώ πάντα άρπαζα τις ευκαιρίες της ζωής μου και κολυμπούσα στα βαθιά.

Ξαφνικά μια μέρα μού είπε ο Μάρκος Σεφερλής να παίξω στο θέατρο και είπα «ΟΚ» και βγήκα χωρίς να έχω ιδέα μπροστά σε 1.5000 άτομα από κάτω. Μετά έκλεισα καθημερινό σίριαλ στην Κύπρο, αν και δεν είχα κάνει ποτέ γύρισμα, μετά μια ταινία στο εξωτερικό».

«Το μόντελινγκ προέκυψε εντελώς τυχαία. Μια πελάτισσα που δεν την ήξερα καλά καλά ερχόταν και μου έλεγε, «γίνε μοντέλο, συνεργάζομαι με ένα πρακτορείο» και επέμενε. Εγώ είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση, είχα ανασφάλειες.

Τότε νόμιζα ότι πρέπει να είσαι πάνω από 1.80 για να είσαι μοντέλο, είχα άλλα στο μυαλό μου. παρακολουθούσα με λατρεία το πρώτο GNTM, αλλά δεν πίστευα ότι μπορώ να γ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο