Γ. Ζεμπιλιάδου: «Με μικρά αναπτυξιακά σχέδια για κάθε περιοχή και συγκεκριμένες υποδομές μπορεί να ξαναζωντανέψει η ύπαιθρος μας»

Ειδήσεις τώρα

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Με μικρά αναπτυξιακά σχέδια για κάθε περιοχή και συγκεκριμένες υποδομές μπορεί να ξαναζωντανέψει η ύπαιθρος μας»


Περιοδεία στους οικισμούς Τριπόταμος, Παπαγιάννη, Ιτέας, Σιταριάς, Λόφων, Κέλλης, Πετρών

“Μόνο αν σχεδιάσουμε μικρά αναπτυξιακά σχέδια, υλοποιήσουμε μια σειρά έργων και θεσπίσουμε συγκεκριμένα κίνητρα θα ξαναζωντανέψουν τα χωριά μας και η ύπαιθρος μας θα ξαναγίνει ελκυστικός τόπος για να ζεις. Γι’ αυτό υπάρχει συγκεκριμένη μέριμνα και πρόβλεψη στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας, και πάνω σ’ αυτό δεσμευόμαστε».

Αυτό τόνισε η υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου στις επισκέψεις που πραγματοποίησε Δευτέρα 18/9 2023 στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, στους Δήμους Φλώρινας και Αμυνταίου  και ειδικότερα στους οικισμούς Τριπόταμος, Παπαγιάννη, Ιτέας, Σιταριάς, Λόφων, Κέλλης και Πετρών, επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ για τη Δυτική Μακεδονία.

Η κ. Ζεμπιλιάδου συνομιλώντας με τους κατοίκους της περιοχής αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες για την ανάπτυξη των περιοχών αυτών μέσω του προγράμματος «Ορεινότητα».

Το Πρόγραμμα προβλέπει την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Ορεινών Δήμων και περιλαμβάνει την επίλυση βασικ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο