Φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου: 5 Tips για να γίνεται απλά και εύκολα

Ειδήσεις τώρα

Φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου: 5 Tips για να γίνεται απλά και εύκολα


 

Υπάρχουν μερικοί έξυπνοι τρόποι για να γλιτώσεις χρόνο, ταλαιπωρία και χρήματα κάθε φορά που φορτίζεις το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σου εκτός σπιτιού. Εδώ θα τους ανακαλύψεις!

Τα σύγχρονα ηλεκτρικά αυτοκίνητα συνδυάζουν τις κορυφαίες επιδόσεις με την ευκολία χρήσης και τη μεγάλη αυτονομία. Όσο μεγάλη κι αν είναι η αυτονομία, όμως, έρχεται η στιγμή που το αυτοκίνητο θα πρέπει να συνδεθεί σε κάποιον φορτιστή, έτσι ώστε να γεμίσει ξανά τις μπαταρίες του και να συνεχίσει να κινείται.
Για να γίνει η διαδικασία της φόρτισης πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο απλή, υπάρχουν μερικά tips που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Με αυτά, η φόρτιση του αυτοκινήτου γίνεται εύκολα και γρήγορα, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στο ταξίδι.

1. Όταν ταξιδεύουμε, πρέπει να επιλέξουμε να φορτίσουμε σε ταχυφορτιστή DC με όσο γίνεται περισσότερη ισχύ. Αυτή η επιλογή εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό μας θα πετύχει τη μέγιστη ισχύ φόρτισης που μπορεί, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαδικασία πιο σύντομη. Σήμερα, οι ισχυρότεροι ταχυφορτιστές στην Ελλάδα ανήκουν στο δίκτυο της ΔΕΗ Blue και μπορούν να πετύχουν ισχύ μέχρι και 300 kW.

2. Ιδανικά πρέπει να ξεκινάμε τη φόρτιση σε ταχυφορτιστή ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο