ΕΥΑΘ: Με το νέο MyEyathPortal στην 87 η ΔΕΘ

Ειδήσεις τώρα

ΕΥΑΘ: Με το νέο MyEyathPortal στην 87 η ΔΕΘ


Το… πακέτο των νέων ηλεκτρονικών της υπηρεσιών MyEyathPortal θα «ξετυλίξει» η ΕΥΑΘ στη φετινή 87 η ΔΕΘ (9-17 Σεπτεμβρίου 2023), καλωσορίζοντας τους καταναλωτές της στην ψηφιακή εποχή της εταιρείας.

Στο Περίπτερο 15, σταντ 40, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για το νέο ψηφιακό portal της ΕΥΑΘ, που μέσω κωδικών TAXIS δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να έχει πρόσβαση και να διαχειρίζεται τον λογαριασμό του απ’ όπου κι αν βρίσκεται! Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία της ΕΥΑΘ προσφέρει δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς πληρωμής λογαριασμού, όπως και δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα. Ο καταναλωτής μπορεί να έχει πρόσβαση στο ιστορικό των πληρωμών και των λογαριασμών του, των καταναλώσεων και των αιτήσεων που σχετίζονται με κάθε παροχή/σύνδεσή του. Μπορεί επίσης να επικαιροποιεί τα στοιχεία των συνδέσεών του και να παίρνει ειδοποιήσεις για ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς, δόσεις διακανονισμού ή άλλες υποχρεώσεις του έναντι της εταιρείας.

Παράλληλα, ο καταναλωτής μπορεί να δηλώνει βλάβες ύδρευσης – αποχέτευσης και να ενημερώνεται για την αποκατάστασή τους, όπως και για προγραμματισμένες ή έκτακτες διακοπές υδροδότησης. Πρωτίστως, μέσω του portal, υποβάλλονται ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο