Ένα νησί από… χρυσάφι – Πόσο κοστίζουν οι βίλες στο Palm Jebel Ali

Ειδήσεις τώρα

Ένα νησί από… χρυσάφι – Πόσο κοστίζουν οι βίλες στο Palm Jebel Ali


Το Ντουμπάι βάζει ξανά εμπρός το τεράστιο έργο της κατασκευής τεχνητών νησιών Palm Jebel Ali σε σχήμα φοίνικα και αρχίζει να πουλά εκεί υπερπολυτελείς βίλες και οικόπεδα σε προνομιακή θέση, σε τιμές δεκαπλάσιες από αυτές που προσφέρονταν πριν από είκοσι χρόνια όταν είχε πρωτοξεκινήσει η ιδέα.

Πλέον, βίλες με ισόγειο και άλλους δύο ορόφους ξεκινούν από τα 5 εκατ. δολάρια (18,7 εκατ ντιρχάμ) και τα οικόπεδα από σχεδόν τα 11 εκατ. δολάρια (40 εκατ. ντιρχάμ).

Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος παρουσιάζει σήμερα μέρος του «τιμοκαταλόγου» των premium αυτών ακινήτων για κροίσους, με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τον εξειδικευμένο σε οικονομικά θέματα της περιοχής, ArabianBusiness.com.

Με την επανεκκίνηση του έργου που ανακοινώθηκε στις αρχές του καλοκαιρού και άρχισε να υλοποιείται τώρα, αυτή την εβδομάδα μαζεύτηκαν εκατοντάδες μεσίτες και επενδυτές έχω από το κτίριο της εταιρείας Nakheel PJSC στο κρατίδιο, όπου η εν λόγω εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων η οποία έχει την κρατική στήριξη του Ντουμπάι ξεκίνησε τις πωλήσεις για τις βίλλες, σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg. Πρόκειται για βίλες με πέντε έως επτά υπνοδωμάτια που θα κατασκευαστούν στο Palm Jebel Ali...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο