Έκθεση αυτοκινήτου Μονάχου: Μονομαχία μεταξύ Κινέζων και Ευρωπαίων (pics)

Ειδήσεις τώρα

Έκθεση αυτοκινήτου Μονάχου: Μονομαχία μεταξύ Κινέζων και Ευρωπαίων (pics)


Η πιο σημαντική έκθεση αυτοκινήτου της Ευρώπης θα δώσει μια εικόνα για το πόσο επιτυχημένα οι καθιερωμένες αυτοκινητοβιομηχανίες της περιοχής μπορούν να αντιμετωπίσουν μια αυξανόμενη απειλή από κινεζικές εταιρείες, όπως η BYD, και βέβαια την αμερικανική Tesla.

Το πεδίο μάχης είναι σαφές: ηλεκτροκίνηση, αυτόνομη οδήγηση, μπαταρίες ταχείας φόρτισης με μεγάλη εμβέλεια και φιλικά προς τον χρήστη χαρακτηριστικά λογισμικού.

Αυτά θα είναι τα βασικά θέματα της έκθεσης αυτοκινήτου IAA Mobility στο Μόναχο, η οποία τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ανοίγει για τον Τύπο και από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου για το υπόλοιπο κοινό.

Θα υπάρχουν σχεδόν διπλάσιες κινεζικές μάρκες στην έκθεση φέτος από ό, τι υπήρχαν το 2021, όταν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί του κορονοϊού κράτησαν μακριά πολλούς εκθέτες και επισκέπτες.

Η BYD και η MG Motor, που ανήκει στη SAIC, θεωρούνται από τους γνώστες της βιομηχανίας ως οι κυριότερες απειλές για τις ευρωπαϊκές μάρκες. Η BYD και η MG επεκτείνονται βήμα προς βήμα στην Ευρώπη, στοχεύοντας σε βασ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο