Β. Ι. Λένιν – Ι. Β. Στάλιν: Για την ταξική πάλη στην Ουκρανία

Ειδήσεις τώρα

Β. Ι. Λένιν – Ι. Β. Στάλιν: Για την ταξική πάλη στην Ουκρανία


Από το εκδοτικό “Σύγχρονη Εποχή” κυκλοφόρησε η συλλογή κειμένων των Β. Ι. Λένιν – Ι. Β. Στάλιν “Για την ταξική πάλη στην Ουκρανία”.

Τα κείμενα που φιλοξενούνται στην έκδοση –πολλά από τα οποία μεταφράζονται και δημοσιεύονται για πρώτη φορά– αφορούν την περίοδο από το 1913 έως και το 1934 και θα βοηθήσουν τον αναγνώστη σε μια βαθύτερη κατανόηση για τις μεγάλες απαιτήσεις της ταξικής πάλης που αντιμετώπισε το Κόμμα των Μπολσεβίκων πριν την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, αλλά και η νέα εργατική εξουσία μετά από αυτήν.

Εξοπλίζουν επίσης με ντοκουμέντα ενάντια στον πολύμορφο αντικομμουνισμό και αντισοβιετισμό. Πρόκειται έτσι για μια έκδοση που αξίζει να διαβαστεί απ’ όσους αναζητούν την αλήθεια για την πραγματική Ιστορία και δεν αρκούνται στο κυρίαρχο αφήγημα του συστήματος. Να διαβαστεί από εκείνους που κατανοούν ότι η τεκμηριωμένη υπεράσπιση του σοσιαλισμού που οικοδομήθηκε κατά τον 20ό αιώνα, καθώς και τα συμπεράσματα από την πείρα της σοσιαλιστικής οικοδόμησης είναι όρος για την ενίσχυση του αγώνα για την αλλαγή της κοινωνίας σήμερα.

...


<br>Διαβάστε <strong>όλες τις <a href=ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο