Απίστευτη περιγραφή του Αρτινού για την επίθεση αρκούδας: «Μωρή γιατί θέλεις να με σκοτώσεις»

Ειδήσεις τώρα

Απίστευτη περιγραφή του Αρτινού για την επίθεση αρκούδας: «Μωρή γιατί θέλεις να με σκοτώσεις»


Σκηνές βγαλμένες από την «Επιστροφή» με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπιο έζησε ένας 67χρονος στην Άρτα που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με το flamis.gr, όλα το περιστατικό συνέβη στη Μεσούντα, στα σύνορα των νομών Άρτας και Τρικάλων. Ο συγκεκριμένος άνδρας μόνιμος κάτοικος Αθηνών, που τους καλοκαιρινούς μήνες διαμένει στον τόπο καταγωγής του, στη Λαφίνα του δήμου Πύλης, βγήκε το πρωί της Δευτέρας για την καθιερωμένη πεζοπορία.

Στα δύσβατα μονοπάτια της περιοχής είχε την ατυχία να έρθει αντιμέτωπος με αρκούδα η οποία αρχικά επιτέθηκε στο σκύλο του που είχε πάρει μαζί του. Ο ίδιος προσπάθησε να σώσει τον σκύλο αλλά δέχθηκε την επίθεση της αρκούδας η οποία τον δάγκωσε στο χέρι και τον έριξε σε δύσβατη χαράδρα.

Στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου εξακολουθεί και νοσηλεύεται μίλησε για την περιπέτειά του στον καρδιολόγο και υποδιοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

«Έκανα τον περίπατό μου στο βουνό μαζί με το σκυλάκι μου, συνάντησα και άθελά μου ενόχλησα την τεράστια αρκούδα. Τότε δέχτηκα την επίθεσή της. Το δυνατό ζώο – που δεν είναι από τη φύση του επιθετικό – με άρπαξε από το αριστερό μου πόδι και...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο