Δήμος Πυλαία Χορτιάτη: Ολοταχώς για την 7η θητεία ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης που ανακοίνωσε τους πρώτους 156 υποψηφίους (VIDEO)

Ειδήσεις τώρα

Δήμος Πυλαία Χορτιάτη: Ολοταχώς για την 7η θητεία ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης που ανακοίνωσε τους πρώτους 156 υποψηφίους (VIDEO)


Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

Καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή, ζήτησε ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητα του για τις εκλογές του Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας τους πρώτους 156 υποψήφιους του συνδυασμού του «Δύναμη Ενότητας».

Με την πιο μεγάλη και δυνατή ομάδα που - όπως είπε - είχε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, κατεβαίνει υποψήφιος για την 7η συνεχή θητεία του στο τιμόνι του δήμου Πανοράματος, ο νυν δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Παρουσιάζοντας σήμερα τους πρώτους 156 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο κ. Καϊτεζίδης ζήτησε από τους συμπολίτες του «μια καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή» προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει με την ομάδα του αυτά που υπόσχεται, αλλά και να συνεχίσει όπως τόνισε με τις ίδιες αρχές και αξίες σε μια κρίσιμ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Newsbase - Google News
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο