Κατηγορίες
Νέα

Να τα μας.. Μόνο με «πιστοποιητικό εμβολιασμού» οι μετακινήσεις

Δεν είναι ψέμα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως κυκλοφορεί από το πρωί, πρότεινε στον Πρόεδρο της Κομισιόν της ΕΕ, να εφαρμοστεί πιστοποιητικό εμβολιασμού, για «διευκόλυνση της ελεύθερης κυκλοφορίας των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19», συμφωνά με το περιοδικό Politico.

Συγκεκριμένα, είπε «αυτό μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά η μακρά εμπειρία που έχουμε για την ανάπτυξη ενός κοινού PLF (Φόρμα Εντοπισμού Επιβατών) μας έδειξε ότι είναι επείγουσα ανάγκη για υψηλού επιπέδου κινητοποίηση σε επίπεδο ΕΕ για να προχωρήσουν τα πράγματα».

Είναι πλέον ολοφάνερο, πως ο πρωθυπουργός μας συνατασσετε υπέρ του εμβολίου και του πιστοποιητικού υγείας, όπως οι φήμες τον θέλανε στην αρχή της. Ο πρωθυπουργός στην επιστολή του προς την Πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν σημειώνει, όπως αναφέρει το Politico ότι «ανυπομονεί να δώσει την απαραίτητη ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση».

Τις τελευταίες ώρες, ο πρωθυπουργός έχει αρχίσει να θέτει ζητήματα και για το μεταναστευτικό, τόσο σε δηλώσεις του στον τύπο, όσο και στον λογαριασμό του στο twitter:

 

Διαβάστε επίσης:  'Ετσι θα καταλάβεις εάν βρήκες το άλλο σου μισό σύμφωνα με τους ειδικούς των σχέσεων